Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας! (VIDEO ελληνικοί υπότιτλοι)

Η επιμονή διάσωσης του Ευρώ και η πάση θυσία να προλάβουν να οργανώσουν το μόνιμο μηχανισμό στήριξης (ESM) για τη «σωτηρία» των ευρωπαϊκών λαών, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο κόλπο λεηλασίας που στήνεται στις πλάτες όλων μας!
Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). 
Εκεί προβλέπονται …
.τέρατα και σημεία.
Οι διοικητές του νέου οργάνου, απολαμβάνουν πλήρους δικαστικής ασυλίας (παρεμπιπτόντως και συμπτωματικά, τέτοια ασυλία απολαμβάνουν και οι Αμερικανοί υπήκοοι (μόνο) ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). ΔΕΝ επιτρέπεται σε καμία δικαστική αρχή να τους ζητήσει να λογοδοτήσουν!

Έχουν κεφάλαιο 700 δις στα χέρια τους. Όμως, με μια απλή απόφαση τους, μπορούν να το αυξήσουν όσο θέλουν. Όποια τράπεζα το ζητήσει, μπορεί να λάβει όσα χρήματα ζητήσει.Δημιουργούν χρήμα από το μηδέν.
Και επειδή πρέπει να υπάρχει «αντίκρισμα» ποιος εγγυάται για όλα αυτά; Τα Ευρωπαϊκά κράτη! Όλα; Όλα!

Και η Ελλάδα και η Ιταλία και η Ιρλανδία και η Ισπανία και, και… Δηλαδή αυτοί που ήδη είναι επισήμως αναξιόχρεοι! 

Εγγυώνται, διότι θα πρέπει να είναι υπέγγυοι, όπως όλοι πλέον, με τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα χρήματα των φορολογούμενων τους. 
Δηλαδή μια μηχανή χρήματος για τους τραπεζίτες, που λειτουργεί με τις πλάτες των Ευρωπαίων πολιτών και την λεηλατημένη εθνική τους ανεξαρτησία/κυριαρχία.

Και αυτό τα ΜΜΕ το βαφτίζουν ως πρώτο βήμα «να αποκοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ τραπεζών και κρατών», ενώ είναι το ακριβώς αντίθετο.
 Η θεσμοθέτηση της πλήρους, ακώλυτης, ανεξέλεγκτης παραχώρησης της εξουσίας, στους ολιγάρχες με εγγύηση της πολύ πλατιάς μάζας των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου