Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τα «όργανα» αρχίσαν και είναι τα τύμπανα του πολέμου....Φυγαδεύουν τα 11 δισεκατομμύρια του ΤΧΣ για να μην τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ και λίγο καιρό το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανάται πάνω από την Ευρωζώνη και
τρομοκρατεί την Γερμανία.


 Οι δανειστές μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο ξεκίνησαν ήδη να ναρκοθετούν το πεδίο για την περίπτωση που δεν θα αποτραπούν οι εκλογές , οι οποίες -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα δώσουν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή δεν είναι άλλο από το περιβόητο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης».

Πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούν για επιχείρηση ...

....«φυγάδευσης» των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ (το περίφημο μαξιλάρι, που είναι ομόλογα σε ηλεκτρονική μορφή, άμεσα ρευστοποιήσιμα και που κατέχει το ΤΧΣ ). 

Αυτή θα είναι η τελευταία πράξη της κυβέρνησης με προφανή σκοπό να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Αλέξη Τσίπρα , προκειμένου αυτός να μην μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών που είχε εξαγγείλει στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε υπολογίσει ως πηγή χρηματοδότησης και μέρος των χρημάτων αυτών .

Η κυβέρνηση έχει οδηγηθεί εδώ και καιρό σε αδιέξοδο και σε κάθε περίπτωση δεν διαφαινόταν ότι μπορούσε να αντέξει για πολύ ακόμα. Για αυτό και άρχισε να βάζει σε εφαρμογή την στρατηγική της επόμενης περιόδου, που αφορά κυρίως το πώς θα παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν καν αυτός αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Βασική επιδίωξή του Αντώνη Σαμαρά και των δανειστών είναι να μην καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει ούτε καν το πρόγραμμα που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη. Ένα πρόγραμμα ελάχιστων (σε σχέση με το κανονικό) μέτρων των πρώτων ημερών , που παρουσιάστηκε ως σχέδιο άμεσης ανακούφισης των θυμάτων της λιτότητας και αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. 


Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,αυτό θα εφαρμοστεί αμέσως μόλις αναλάβει την εξουσία, πριν αρχίσει η διαπραγμάτευση και μέρος της χρηματοδότησης , είχε πει ότι θα προερχόταν από το περίφημο μαξιλάρι του ΤΧΣ , που «περίσσεψε» από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Σαμαράς και Βενιζέλος μαζί με τους δανειστές σχεδιάζουν τη «φυγάδευση» των 11 δισεκατομμυρίων του ΤΧΣ, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να τα αξιοποιήσει όταν αναλάβει.

Η Γερμανία θα κάνει τα πάντα για να ναρκοθετήσει το πεδίο και να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί, παρά μόνο αν αρνηθεί το πρόγραμμά της και μεταλλαχθεί και αυτή σαν την «αντιμνημονιακή» Ν.Δ του Α. Σαμαρά.

Το Βερολίνο θα επιμείνει στους 19 όρους που βάζει η τρόικα στο πλαίσιο της τελευταίας αξιολόγησης και στους 7 όρους των δανειστών για την πιστοληπτική γραμμή (για να μας ξαναδανείσουν τα χρήματα που έχουμε ήδη δανειστεί με σκληρούς όρους) . 

Όσο για τον Σόιμπλε, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και του μιλήσει για κούρεμα, θα απαντήσει με τη γνωστή ατάκα, αλλάζοντας απλώς το μικρό όνομα: «Forget it Alexis”.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να καταθέσουν άμεσα ερώτηση προς την κυβέρνηση για το που βρίσκονται τα λεφτά του ΤΧΣ και για το ποιες ασφαλιστικές δικλείδες υπάρχουν.

Εντωμεταξύ , τεράστια επιχείρηση δυσφήμησης του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά στα γερμανικά ΜΜΕ εντός των επόμενων ημερών, κωδικός της οποίας θα μπορούσε να είναι η λέξη “ Schreckgespenst”, που σημαίνει κάτι σαν το «φάντασμα του τρόμου» και πρόκειται για μία λέξη με την οποία άρχισαν ήδη να περιγράφουν την προοπτική διακυβέρνησης της Ελλάδας από την αριστερά.

Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα της περιόδου που εγκαινιάζεται, μιλούν για τον Αλέξη Τσίπρα ως ένα «πρώην μέλος σταλινικού κόμματος», γράφουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας κομμουνιστής που θέλει να κουρέψει το ελληνικό χρέος, δηλαδή «να χάσουν οι γερμανοί φορολογούμενοι τα χρήματά τους». 


Γράφουν ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σταματήσει την εξυγίανση των δημοσιονομικών (εννοούν την λιτότητα) και ότι αν και λέει ότι αυτά θα τα κάνει εντός ευρώ, οι αναγνώστες να μην έχουν καμία αμφιβολία ότι θέτει την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης. 

Με δυο λόγια: ισχυρίζονται ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει το πρόγραμμά του και υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό, η Γερμανία θα τους πετάξει έξω από το ευρώ.

Όλα δείχνουν ότι δανειστές και κυβέρνηση αρχίζουν έναν ανελέητο πόλεμο προκειμένου είτε να ηττηθεί η αριστερά πριν καν αναλάβει την εξουσία, είτε αν αναλάβει να αποτελέσει μία πολύ σύντομη παρένθεση. 


Τα «όργανα» αρχίσαν και είναι τα τύμπανα του πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου