Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Το νέο «αγαπημένο παιδί» των δανειστών βοηθά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων να εισχωρήσει στην Ελλάδα ...!!!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Με τη βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά και του νέου «αγαπημένου παιδιού» της Τρόικα και των δανειστών, Βασίλη Κικίλια… 


Τα ταξίδια του οποίου σε ΗΠΑ και Ισραήλ «έπιασαν τόπο» και σιγά σιγά θα αποκαλύπτονται τα εφόδια που έφερε μαζί του από εκεί… Τα οποία με πρόσχημα την ασφάλεια του πολίτη, σε λίγο καιρό θα μετατραπούν σε διώκτη του πολίτη και υπερόπλο για την καταστολή του…
Εξι ισραηλινά drones (τηλεκατευθυνόμενα μικρά αεροπλάνα) παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται σ επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή, θα χρησιμοποιεί σε λίγες εβδομάδες η ΕΛ.ΑΣ στην προσπάθεια καταδίωξης Ελλήνων και ξένων ενόπλων. 

Παράλληλα θα χρησιμοποιούνται και για την επιτήρηση των συνόρων για να γίνονται αμέσως αντιληπτά πλοία με λαθρομετανάστες που ξεκινούν από τα τουρκικά παράλια. 

Την απόκτηση των drones που κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο περίπου 800.000 ευρώ (κατά τα άλλα λεφτά δεν υπάρχουν…) συμφώνησε στην πρόσφατη επίσκεψη του στο Ισραήλ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρακολούθησε και σχετική επίδειξη.

Κρατήστε μια λεπτομέρεια: το ακριβές επιχειρησιακό σχέδιο χρήσης τους θα συνταχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το… τυράκι για την απόκτηση τους: 


Η απόκτηση των τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων που θα φέρουν θερμικές κάμερες και άλλο εξοπλισμό προωθήθηκε από τον Βασίλη Κικίλια ύστερα και από «εμπλοκή» με τις πτήσεις των ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ στη μεγάλη φυγή των καταζητούμενων ληστών του Διστόμου, τον περασμένο Αύγουστο. 

Τότε είχε υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην απογείωση των εναέριων μέσων της ΕΛ.ΑΣ που δεν εντόπισαν το ταχύπλοο διαφυγής των ληστών. 

Αυτό είναι το πρόσχημα… 

Άσχετα αν χρησιμοποιηθούν για την μυστική καθημερινή παρακολούθηση των πολιτών και βοήθεια στην καταστολή διαδηλώσεων…

1 σχόλιο:

  1. Τα drones κατασκευαζονται πανευκολα, με εκτυπωτη 3D. Στο εξωτερικο τα φτιαχνουν ακομη και παιδια του Δημοτικου, μονα τους!!!

    Και αυτοι ισχυριζονται οτι πληρωσαν 133,000 Eυρω !!!!!!!!!!!!!! το καθενα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή