Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Είστε αξιοθρήνητοι και μόνο η κόλαση της τιμωρίας και της οργής ,που θα ξεσπάσει ,σας «αξίζει».

Είμαστε χρόνια θεατές στο « ίδιο έργο» της εκποίησης της ζωής μας και της χώρας και τώρα φτάσαμε στην «κόψη του ξυραφιού». Τώρα οι «πολιτικές» συμμορίες οφείλουν να το παίξουν «αντίπαλοι», όπως πάντα για να σώσουν το καθεστώς ,σώζοντας τα τομάρια τους. Τα ΜΜΕ τους πια «βγάζουν μάτι» για το ρόλο, που επιτελούν.
Παραχάραξαν την ιστορία, τον πολιτισμό τον ατίμασαν ,τις αξίες τις χλεύασαν. 
Ατίμασαν τη νοημοσύνη, στρέβλωσαν και ακρωτηρίασαν τη γλώσσα μας και τώρα θυσιάζουν έναν ολόκληρο λαό –και κυρίως τους νέους-στο βωμό ενός παράνομου χρέους, των «αγορών», της Ε.Ε και του ευρώ .
Η ύβρις αυτή δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία μας, κι η τιμωρία τους είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε, για να ανασάνει ελεύθερο αέρα ο τόπος.
Τώρα που οι λέξεις δε χωράνε....
... την οργή, ούτε την «γύμνια» και την απόγνωση μπορούν να εκφράσουν, μόνοι μας οφείλουμε να βρούμε «την αλήθεια, που ελευθερώνει». 
Εμείς και μόνο εμείς πλέον αποφασίζουμε για το πού πάμε καθαροί και έντιμοι -πρώτα με τον εαυτό μας. Τον εξυπναδικισμό και τη χυδαιότητα δείχνουν ως πρότυπο συμπεριφοράς, για να πειστούμε ότι δεν έχουμε αξιοπρέπεια, κι ότι είμαστε όλοι άβουλοι ,δειλοί ,φοβισμένοι και το μόνο που μας μένει είναι να ζητάμε έλεος από τους σφαγείς μας. Τόση ξεδιαντροπιά πια;
Θέλουν προπαντός να μας πείσουν πως δεν υπάρχουν έντιμοι και καθαροί άνθρωποι στην Ελλάδα, πως δεν έχουμε δικαιώματα και πως όλα είναι χαμένα, γιατί εμπιστευτήκαμε τα ψέματα και τα παραμύθια τους. 
Θέλουν να μας πείσουν πως εμείς φταίμε για όσα φρικτά ζούμε και πως είμαστε άχρηστοι, φιλοτομαριστές, εγωπαθείς κι απάτριδες .Πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από την κόλασή τους .
Τρέμουν μην ανακαλύψουμε τις ρίζες μας, την Ελληνική Ιδέα, τον ανθρωπισμό, τη συνείδηση της συνέχειας, της ενότητας ενός ακατάλυτου και αδικαίωτου οράματος ελευθερίας, του ελληνικού τρόπου θέασης της ζωής, που στοιχειώνει τις δυνάμεις των σκοτεινών κέντρων εξουσίας, που όλοι υπηρετούν.
Αν ο πόλος της ανατροπής δεν είμαστε εμείς, αν δε γίνουμε εμείς τα αφεντικά στον τόπο μας, πώς αλλιώς θα ξεπεραστεί η φρίκη; 
                  
Αν ο ίδιος ο λαός δεν συντάξει πρωτογενώς το νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» της δικής του κυριαρχίας ,της δυνατότητάς του να κυβερνά ο ίδιος τον τόπο του, με τους δικούς του όρους και τις ασφαλιστικές δικλείδες που αυτός θα θέσει, πώς θα αναγεννηθεί η πατρίδα; 
Να γνωρίζουν ότι το φιλότιμό μας είναι ζωντανό όσο ποτέ. Ο σεβασμός στον άνθρωπο κι η αλληλεγγύη κάθε μέρα στην πραγματική μας ζωή γίνονται πράξη. Πόσα χρόνια μάτωσαν ,πόνεσαν και βιάστηκαν οι Έλληνες από το καθεστώς της φρίκης; Πόσο ακόμα αυτή η νεκρική σιωπή θα κρατήσει;
Εδώ στο αλωνάκι του θυσιαστηρίου-που Ελλάς αποκαλείται –δεν έχει θέση ο θάνατος. Τώρα όλος αυτός ο αποτροπιασμός που νιώθουμε για τη φρίκη που ζούμε, είναι η αρχή του τέλους μιας εποχής που αποθέωσε την κατώτερή μας φύση, τα κατώτερα ένστικτα και διατράνωσε τις ανάγκες κι επομένως και τους φόβους μας. Διατράνωσαν τη μοναξιά, τις ενοχές, τη ντροπή, τη δυστυχία και τη σκλαβιά.
Κι όμως ό,τι μας κρατάει ζωντανούς είναι η αγάπη, «η φιλότης κι ο έρως», όπως κι ο Εμπεδοκλής λέει, που πάντα νικάνε ως ανώτερα συναισθήματα το φόβο, τον εγωισμό την διαίρεση, το μίσος ,το «νείκος»… Κι έρχεται σύμφωνα και με τον φιλόσοφο πάντα η εποχή της φιλότητας, που τώρα διαισθανόμαστε πιο πολύ από ποτέ την αναγκαιότητά της.
Ένας ψεύτικος κόσμος καταρρέει και ένας άλλος γεννιέται ,κι εμείς πιο υπεύθυνοι κι ώριμοι από ποτέ οφείλουμε να αναγεννήσουμε το γρηγορότερο, λειτουργώντας ως κοινωνικά-πολιτικά όντα, σώζοντας τους διπλανούς μας, σώζουμε τη δική μας ζωή και την ελπίδα για την ανατολή ενός νέου κόσμου!
Αυτό όμως συμβαίνει με πρωτόγνωρο ρυθμό και φέρνει πάλι στη μνήμη το σύνθημα που συμπυκνώνει όλα τα επίπεδα της εντεταλμένης «κρίσης» τους, το σύνθημα «ελευθερία ή θάνατος»!
Ε, λοιπόν όχι κύριοι! 
Δε μας καταντήσατε όλους σαν εσάς ,ερπετά και γλοιώδη υποκείμενα, που μόνο στο χρώμα του ψεύτικου χρήματος πιστεύουν. 
               
Χυδαία φασιστοειδή με «δημοκρατικό» και στρογγυλεμένο λόγο, τολμάτε ακόμα να μιλάτε στο όνομα του λαού και πολύ περισσότερο στο όνομα του έθνους, στο όνομα όλων αυτών που εξορίστηκαν, που ματώσανε, θυσιάστηκαν και μαρτύρησαν για να έρθετε εσείς να ξεπουλήσετε τα οράματα και τη θυσία τους για τα ψεύτικα φετίχ και είδωλα χυδαία; 
Θρασύδειλοι χαμαιλέοντες της διαπλοκής και της ψευτιάς μιλάτε για λαική ενότητα κι αλήθεια, όταν κάθε μέρα όλο και πιο στυγνά δολοφονείτε τα νιάτα, την ελπίδα ,τη ζωή; 
Έχετε «άρρωστα» μυαλά και ψυχές και επιδιώκετε να αρρωστήσετε κι εμάς με τις κραυγές και τον γκεμπελισμό σας;
Είστε αξιοθρήνητοι και μόνο η κόλαση της τιμωρίας και της οργής ,που θα ξεσπάσει ,σας «αξίζει». Θρέψατε το σκοτάδι, τη βαρβαρότητα, το φασισμό κι εκχυδαίσατε κάθε ιερό και όσιο. 
Ως εδώ πια!
Παίρνουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και τη χώρα ως λαός, ξεριζώνοντας το καρκίνωμα που ονομάζεται «πολιτικό» σύστημα του δοσιλογισμού και δημιουργούμε νέο Δίκαιο, νέα χώρα από τα ερείπια που γύρω μας σωρεύσατε .
Έρχεται η ώρα ,που ο καθείς «ό,τι έσπειρε θα θερίσει». 
Έρχεται η μεγάλη ώρα του λαού και τρέμετε από τώρα το μίσος και την οργή του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου