Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Πανίσχυρη επίθεση των διεθνών κερδοσκόπων....Πεταχτε τους έξω με τις κλωτσιές τώρα !!!

Ενώ βιώνουμε μία απίστευτη τρομοκρατία της Ελλάδας, με μία πανίσχυρη επίθεση των διεθνών κερδοσκόπων, οι οποίοι προσπαθούν να υποχρεώσουν τους εγχώριους μικρούς μετόχους στο ξεπούλημα των μετοχών τους, έτσι ώστε αφενός μεν να τις αγοράσουν οι ίδιοι σε εξευτελιστικές τιμές, αφετέρου να απαξιώσουν όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, μία άλλη δύστυχη χώρα, η Ουκρανία, ευρίσκεται επίσης στο μάτι του κυκλώνα - αποτελώντας τη διελκυστίνδα των αντιπαραθέσεων της Γερμανίας και των Η.Π.Α, με τη Ρωσία.

Ευτυχώς για την Ευρώπη, ένας .....
....μεγάλος αριθμός Γερμανών διανοουμένων προσπαθεί να εμποδίσει την καγκελάριο, από το να ξεκινήσει έναν καταστροφικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο - συγκεντρώνοντας υπογραφές διαμαρτυρίας. 

Την ίδια στιγμή, ορισμένα λογικά ΜΜΕ της χώρας την κατηγορούν για επέμβαση στα εσωτερικά της Γαλλίας, με παράδοξους τίτλους, όπως το «σκασμός Merkel» (πηγή) - ο οποίος προφανώς δεν ταιριάζει στον πολιτισμό της Γερμανίας.

Μέσα σε όλη αυτή την παγκόσμια αναταραχή, η οποία απειλεί να προκαλέσει μία τεράστια καταιγίδα στον πλανήτη, με απρόβλεπτα επακόλουθα, αυτό που απαιτείται επειγόντως στη χώρα μας είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής - η συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων σε κάποια βασικά θέματα, αφού διαφορετικά θα καταρρεύσει ολόκληρη η Ελλάδα.

Η απόφαση των δύο μεγάλων παρατάξεων να παίξουν το μέλλον της Ελλάδας στα ζάρια, αδυνατώντας να συνεννοηθούν ακόμη και στο χείλος του γκρεμού, επαναφέρει την ανάγκη χρεοκοπίας - ως μέσον κάθαρσης του κομματικού...

ANALYST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου