Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η επίθεση στο ρούβλι είναι μια επίθεση στον Πούτιν.

Το τι συμβαίνει στα χρηματιστήρια σήμερα δημιουργεί μια μάζα συναισθημάτων για τονπληθυσμό της Ρωσίας. Πιθανότατα έκπληξη. 

Ωστόσο, η ήρεμη ανάλυση των γεγονότων μπορεί να φανερώσει τα γεγονότα από κάθε πλευρά. Μολονότι για μας δεν είναι κάτι νέο.

 Η Δύση προσπαθεί να επιτεθεί στον Πούτιν. Συναλλαγματική ισοτιμία - ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν το στόχο τους οι παλιοί ......
...γεωπολιτικοί μας αντίπαλοι – ζητούν την απομάκρυνση του Προέδρου Πούτιν από την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος.

Οι πρώτες δηλώσεις για τις μελλοντικές επιδόσεις του Πούτιν εμφανίστηκαν την 25 Νοεμβρίου 2014.

25.11.2014. «η επίσημη ανακοίνωση για την επικείμενη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Ρωσίας ήρθε από το Κρεμλίνο, από τις εκθέσεις του Interfax. Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου, "η συνέντευξη τύπου θα λάβει χώρα στις 18 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:00. . Ο τόπος της συνέντευξης Τύπου και το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν '

Και στη συνέχεια, από τις 26 Νοεμβρίου ξεκινά η ουσιαστική ανατίμηση του ευρώ (από 55,87 ρούβλια -.. 57,90 ρούβλια), αν και 25 Νοεμβρίου το ευρώ ήταν χαμηλότερα από ό, τι στις 22 Νοεμβρίου.

Το Δολάριο από τις 26 Νοεμβρίου αρχίζει επίσης ανατιμάται από τα (44,97 -. 46, 42 και συνεχίζει).

Μετά την ημερομηνία αυτή, τα δύο νομίσματα ανατιμώνται συνεχώς, με μικρή αναπήδηση προς πίσω, προκαλώντας μια επίμονη συσχέτιση με την εμφάνιση των ναζιστικών στρατευμάτων, υπό την πίεση των οποίων τα στρατεύματά μας, κατά καιρούς προσπαθώντας να τα αντιμετωπίσουν, οπισθοχώρησαν στο εσωτερικό το καλοκαίρι του 1941.

Ο Πούτιν απαντά σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ότι έχει προγραμματιστεί η ομιλία του για την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2014. Ως εκ τούτου, στις Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το ρούβλι δέχθηκε επίθεση με πρωτοφανή δύναμη, η οποία επαναλήφθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Δεν είναι πλέον δύο ρούβλια την ημέρα 'η υποχώρηση', οι συντάκτες της επίθεσης θέλουν 7-8 ρούβλια την πτώση του νομίσματός μας την ημέρα. Πώς κι έτσι;

Επειδή βιάζονται για να εκτροχιάσουν το ρούβλι και στην συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Πούτιν να τον βάλουν σε μια δυσάρεστη θέση , στον συμβιβασμό, να αναγκαστεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το ποσοστό του ρουβλίου έναντι του σκηνικού των τρομακτικών στοιχείων που θα του παρουσιάζουν αυτοί που ασχολούνται με τον συνάλλαγμα.

Η επίθεση στο ρούβλι είναι μια επίθεση εναντίον του Πούτιν . Το ρούβλι δεν είναι ο σκοπός της δραστηριότητας αυτής , εννοείται . Ως εκ τούτου, δεν ενδιαφέρονται για τα νομίσματα άλλων πετρελαιοπαραγωγών χωρών που είναι ( φίλοι των Ηνωμένων Πολιτειών ) , αυτά δεν υποτιμούνται πολύ ( όχι για τους φίλους  των Ηνωμένων Πολιτειών ) , στο ρούβλι μας επιτέθηκαν με πλήρη ισχύ .

Παρεμπιπτόντως, το νόμισμα του Καζακστάν δεν ακολουθεί την διαδρομή της κατάρρευσης του ρουβλίου παρά την πτώση των τιμών του πετρελαίου.
Το Καζακστάν παράγει επίσης πετρέλαιο, σχετικά με τις τιμές εξαρτάται από αυτό, αλλά σήμερα το νόμισμα του είναι απλός ένας φάρος σταθερότητας. Γιατί; Χωρίς την Ρωσία , την Ευρασιατική Ένωση, η Τελωνειακή ένωση είναι δυνατή. Χτυπάνε την κεντρική μονάδα και τον κύριο μέρος της κεντρικής μονάδας.


Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί οι συντάκτες δεν επιτέθηκαν κατά του προέδρου κατά την ημερομηνία της 4 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση;

Επειδή χρειάζονται μια διαφορετική μορφή. Μια άλλη μορφή της ομιλίας του Πούτιν - οι απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις και πολλοί δημοσιογράφοι. Από το εξωτερικό και από την Ουκρανία. Και με αυτά τα ερωτήματα πρέπει να τον νικήσουν στα σημεία  στις 18 Δεκεμβρίου. 

Ενώ στις 4 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος έδωσε μια ομιλία, και δεν έδωσε συνέντευξη. Ως εκ τούτου, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου  ξεκίνησε «μια γενική επίθεση στο ρούβλι,« και έχουμε δει στις εκθέσεις στο Χρηματιστήριο ότι δεν είναι συνδεδεμένη με την πραγματικότητα των στοιχείων που δεν είναι καν λόγω οποιασδήποτε μείωσης των τιμών του πετρελαίου. Στη μάχη ρίχνονται όλοι όσοι είναι ο εχθρός.

« Οι φασίστες σχίζονται να καταλάβουν την Μόσχα» -αυτό ειπώθηκε το 1941.

Ένα άλλο είπα στην 1 Νοέμβρη του 2014, και είναι το εξής:

'Καταλάβετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα - το σύνολο της πολιτικής γύρω από τη Ρωσία περιστρέφεται γύρω από ένα πράγμα για τη Δύση: είναι απαραίτητο για την εξάλειψη Πούτιν από την εξουσία. Εδώ είναι απαραίτητο να το κατανοήσουμε . Καλό ή κακό - είναι ένα άλλο ζήτημα, αλλά σήμερα είναι αυτό . 

Ως εκ τούτου, όλες οι δραστηριότητες στη Ρωσική πολιτική σκηνή των διαφόρων φορέων, οι οποίες με τον ένα ή την άλλο τρόπο είναι συνδεδεμένες ή όχι και συνδέονται με τη Δύση, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε αυτή την άποψη.

Αυτό σημαίνει ότι η υποστήριξη του Πούτιν σημαίνει υποστήριξη των ισοτιμιών για την αποκατάσταση της ανεξαρτησίας και την υποστήριξη της Ρωσίας.
Κάθε προσπάθεια να τον ανατρέψουν είναι προσπάθεια να σταματήσουν και πάλι την αποκατάσταση της Ρωσίας και προσπάθεια να περάσει η Ρωσία στα χέρια της Δύσης.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα είναι μόνο σκιές και αντανακλάσεις αυτής της προσπάθειας

Προσθέστε και σήμερα δεν υπάρχει τίποτα άλλο......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου