Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο υπουργός της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γόνος μιας απ τις πιο κραταιές εφοπλιστικές οικογένειες!

Ρωτούσαμε χθες ποιος είναι ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ- γόνος εφοπλιστικής οικογένειας – που δούλευε μέχρι πρότινος στα γραφεία της Κουμουνδούρου έμενε και μένει στην Εκάλη και σήμερα κατέχει νευραλγικό θώκο στο υπουργείο. 

Ο υπουργός είναι ο...

δραστήριος Πάνος Σκουρλέτης. 

Η μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμούκαι τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο ατίθασος Πάνος που διείδε κάποιες άδικες κρίσεις στη διαχείριση των οικονομικών της εταιρίας- όπως λένε οι πληροφορίες- όταν κάποιο οικογενειακό μέλος αποχώρησε απ τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. 

Δεν έλαβε τα αναμενόμενα χρηματικά ποσά που τούς αναλογούσαν – κι έτσι ερμηνεύουν κοινοί γνωστοί το μόνιμα οργισμένο ύφος του κατά των εφοπλιστών. 

Βέβαια, ο Πάνος Σκουρλέτης και λόγω αριστερής ιδιοσυγκρασίας γνωρίζει πολλά απο τα ….απλυτα των εφοπλιστών και κρατά επιφυλάξεις για το ρόλο ορισμένων.

Και δεν εχει αδικο. 

Σήμερα, ως νέος υπουργός Εργασίας και εξ απορρήτων του νέου Πρωθυπουργού ο Πάνος Σκουρλέτης καλέιται να αποφανθεί και για τα εργασιακά θέματα του εφοπλισμού. 

Αλλωστε, ως γόνος της κραταιάς οικογένειας εχει συγκεκριμμένη απόψη-ασχετά εαν διαμορφώθηκε αυτή η οργισμένη αντίδραση κάτω απο άδικες συνθήκες….

Του Πέτρου Κασιμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου