Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και ανεξαρτησία της Γερμανίας.

Μία καθοριστική πλευρά των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων δεν έχει έρθει στο φως τόσο πολύ (συγκριτικά με τα ιστορικά και οικονομικά που έχουν σωστά γραφεί), η οποία διεθνοποιεί την αλητεία του Βερολίνου.

Είναι αυτή που...

συνδέει άμεσα την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων ως απόδειξης ότι η διαδικασία αποναζιστοποίησης της Γερμανίας (σύμφωνα με την Συμφωνία Πότσνταμ) ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Ο Ψυχρός Πόλεμος και η διαίρεση της Γερμανίας πάγωσε τη διαδικασία αποναζιστοποίησης, αλλά η πτώση του καθεστώτος Χόνεκερ στην Ανατολική Γερμανία και η ενοποίηση των δύο Γερμανιών θα ήταν η χρυσή ευκαιρία, όπως όλοι πίστευαν, για να επανεργοποιηθεί η διαδικασία της αποναζιστοποίησης. 

Άλλωστε, όλες οι χώρες με διεκδικήσεις από τη Γερμανία είχαν δεχθεί πριν από καιρό να αναστείλουν προσωρινά τις απαιτήσεις τους μέχρις ότου ενοποιηθεί η Γερμανία.

Αντί όμως να ξεκινήσει η αποναζιστοποίηση του κράτους, ΜΜΕ, Στρατού, ακαδημαϊκού τομέα κλπ και να δωθούν οι αποζημιώσεις στην Ελλάδα (ίσως και σε άλλους), οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση άφησαν τη Γερμανία να είναι ανεξάρτητη χωρίς έλεγχο, μεταξύ άλλων και με παρεμβάσεις του Σόιμπλε (υπήρχε από το 1990 ο αλήτης).

Η πραγματική καταβολή των αποζημιώσεων σε όλους (δηλαδή χρήματα να φύγουν από το κρατικό ταμείο της Γερμανίας και να μεταφερθούν π.χ. στο κρατικό ταμείο της Ελλάδας) και όχι να γίνουν συμφωνίες, κλπ, ήταν απαραίτητος όρος για να αποδειχθεί η αποναζιστοποίηση: Τα χρήματα υποχρεωτικά πρέπει να φύγουν από τη Γερμανία. 

Αφού δεν έγινε και η σημερινή Γερμανία δεν δέχεται να δώσει τίποτα, τότε (ας δούμε την πραγματικότητα και να μην κοροϊδευόμαστε) Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Γερμανία έχει ενσυνείδητα Ναζισμό ως κρατική δομή και συνεχίζει αυτό που σταμάτησε το ’40 η Συμμαχική Αντίσταση. 

Μόνο που τώρα κάποιοι τότε Σύμμαχοι είναι στο νεογερμανικό ναζιστικό στρατόπεδο.

Δηλαδή, εντελώς παράνομα και ανήθικα οι τέσσερεις χώρες που αποτελούσαν το Συμμαχικό Συμβούλιο Ελέγχου (Allied Control Council) αποφάσισαν μόνοι τους, χωρίς να ρωτήσουν τους πολίτες των 25 περίπου κρατών που ήταν οι Σύμμαχοι κατά του Άξονα των Ναζί, αν επέτρεπαν στη Γερμανία να είναι ανεξάρτητη. 

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές (ακόμα και οι Ολλανδοί δεν ήθελαν ποτέ η Γερμανία να είναι ανεξάρτητη) αλλά οι τέσσερεις χώρες μας έγραψαν όλους και παράνομα άφησαν ανεξάρτητη μία Γερμανία που όχι μόνο δεν είχε αποναζιστοποιηθεί αλλά το ανατολικό τμήμα της είχε διαμορφώσει την χειρότερη μορφή μαρξισμού που υπήρχε. 

Τον διαστρεβλωμένο, αποτελεσματικότερο και καταπιεστικότερο αντι-ανθρώπινο μαρξισμό που εκφραζόταν με την περιβόητη Υπηρεσία Ασφαλείας, την Στάζυ.

Το 1990 οι ΗΠΑ απέκτησαν πρόσβαση και στις δύο δεξαμενές γνώσης του χειρισμού και καταστροφής ανθρώπων και κοινωνιών, «δύο σε ένα». Και απελευθέρωσαν το τέρας του Γερμανισμού.

Οι ΗΠΑ εκβίασαν, κορόιδεψαν, εκμεταλλεύτηκαν τους πάντες για να αποκτήσουν το κοινό δυτικο-Ναζιστικό και Ανατολικογερμανικό δυναμικό ελέγχου ανθρώπων και κοινωνιών και καταστροφής όσων δεν υποκύπτουν. 

Μόλις απελευθερώθηκε ο Γερμανισμός, σε λίγα χρόνια αιματοκύλισε τα Βαλκάνια και τώρα αιματοκυλεί την Ελλάδα προσπαθώντας να επιβάλει την Τελική Λύση κατά του Ελληνισμού.

Οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία και οι χώρες που αποτελούσαν τη Σοβιετική Ένωση (15 σήμερα) έχουν ευθύνη για την εγκληματική και φιλοναζιστική ενέργειά τους να απελευθερώσουν τον Γερμανισμό (που προκάλεσε δύο Παγκόσμιους Πολέμους) χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άλλο και έχουν ευθύνη τόσο για την μη καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων όσο και για αυτά που κάνει η Γερμανία κατά της Ελλάδας.

Συνεπώς, τα αντιμνημονιακά κόμματα και υποψήφιοι έχουν και την εξαιρετική εναλλακτική λύση (α) της διεθνοποίησης του θέματος των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων, (β) τη σύνδεσή του με την παράνομη ύπαρξη της Γερμανίας ως ανεξάρτητου κράτους και (γ) την υποχρέωση των 18 σημερινών κρατών (τα 15 από την πρώην ΕΣΣΔ) να υποχρεώσουν τη Γερμανία να πληρώσει όλες τις αποζημιώσεις (ως πρώτη κίνηση θεραπείας της άτιμης ενέργειάς τους το 1990 να δώσουν παράνομα ανεξαρτησία στη Γερμανία) και στη συνέχεια να υποστηρίξουν την άρση της ανεξαρτησίας της Γερμανίας και τη δημιουργία νέου Συμβουλίου Ελέγχου που θα προχωρήσει την αποναζιστοποίηση και την εξουδετέρωση του Γερμανισμού.

Θα εκπλαγείτε από την υποστήριξη που θα έχει αυτό από άλλες χώρες. 

Πολύ περισσότερη από ότι και στην Ελλάδα γιατί όλοι ξέρουν ότι η Γερμανία είναι Το Πρόβλημα. 

Να δούμε ποιοι θα το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου