Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Προειδοποιητικές βολές κατά Τσίπρα και Καμμένο από σιωνιστικά κέντρα.

Σιωνιστές παιδόφιλοι …δήθεν οικολόγοι και Σιωνιστές από το Ισραήλ άρχισαν να ρίχνουν προειδοποιητικές βολές κατά Τσίπρα για τη συνεργασία του με τον Καμμένο και τη στάση τους υπέρ των Παλαιστινίων.
Από την The Jerusalem Post
Ο παιδόφιλος, φιλοσκοπιανός, περιούσιος Σιωνιστής πράκτορας των τοκογλύφων που από τους ελληνόφωνους δημοσιογράφους-πράκτορες περιγράφεται ως.....
.…προσωπικότητα… ρίχνει επίσης προειδοποιητική βολή στον Τσίπρα για τη συνεργασία με τον Καμμένο. Η βολή έφυγε από την εφημερίδα των Rothschild την Liberation που αποτελεί την «αριστερή» φωνή των τοκογλύφων.
Ο Ντάνιελ Κον-Μπεντιντ προεκλογικά έλεγε ότι ο Σύριζα έπρεπε να συνεργαστεί με το Ποτάμι. Γι’αυτό και η επίθεση στον Τσίπρα για την επιλογή Καμμένου. Δεν έχουν αρκετούς πράκτορες στην κυβέρνηση. Το Ποτάμι εκτός , οι Soro-Οικολόγοι δεν εκλέχθηκαν και η Σιών ανησυχεί.
Υγ: Δείτε και μια δήλωση του Κον-Μπεντιτ, για να καταλάβετε για πόσο φιλέλληνα μιλάμε, που έκανε στις 27-3-12 στην Ελλάδα για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου