Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΑ .....ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ....

               

Καθώς στην ΕΡΗΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ της επερχόμενης γκρίζας Κυριακής, οι κομματικοί και οι επαγγελματίες σωτήρες, υπόσχονται ασφαλείς διελεύσεις από τη νεκρά θάλασσα της καθημαγμένης οικονομίας που οι ίδιοι δημιούργησαν...


Θαρρώ ότι το λάθος δεν  βρίσκεται στους ψηφοφόρους αλλά ...στα πολιτικά κόμματα εξουσίας που σε αγαστή συνεργασία εδώ και δεκαετίες, με τα ΜΜΕ ως ..........τανκς της αποχαύνωσης και παραπληροφόρησης του λαού μας και παρά την Συνταγματική επιταγή περί πλουραλιστικής ενημέρωσης,  τους δείχνουν δολίως και έξω από κάθε δημοκρατική  νομιμοποίηση να επιλέγουν λάθος πρόσωπα και κόμματα ....βάζοντας  κατ ουσίαν στο γύψο  το πρώτο άρθρο του Συντάγματος που αναφέρει πως Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους. 

Να γιατί σήμερα είναι  δυνατόν  να μην ξέρει κανείς τι να πράξει: να φθάσει προ της κάλπης ή περιφρονητικά να της γυρίσει την πλάτη; 


Η αποχή ισοδυναμεί με λευκή επιταγή στους φαύλους που μας έφεραν ως εδώ και που τολμούν -με τί θράσος, Θεέ μου!- να ζητούν ξανά την ψήφο μας. 


Η αποχή μας τους ενισχύει, τους βάζει ξανά στην Βουλή, θα τους δώσει ρόλο σε μελλοντικές ανίερες συμμαχίες για την διάσωση της φαυλοκρατίας. 


Εξάλλου αυτός είναι εξ αρχής ο λόγος δημιουργίας κομματιδίων το τελευταίο καιρό. 


Γνωρίζω το σλόγκαν που επικαλούνται οι οπαδοί της αποχής, και το οποίο σλόγκαν φθέγγεται τα έξης: «Μην πάτε να ψηφίσετε· οι ίδιοι θα βγούνε». 

Γνω­ρίζω, όμως, και το οικολογικό: «Μη ρυπαίνετε το περιβάλ­λον. Ρίχτε την ψήφο σας στην κάλπη». 

Ωστόσο, για να σοβαρευτούμε, αυτοί οι εξυπνακισμοί που είχαν πέραση επί δεκαετίες στην εκάστοτε νεολαία, μας οδήγησαν στο καθεστώς των ιδίων κομμάτων και προσώπων. 

Ή,  κι αν αλλάζουν τα πρόσωπα, να τα διαδέχονται φεουδαρχικώς οι κλώνοι τους. 
Προσοχή λοιπόν! Ας σκεφτούμε καλά κι ας πράξουμε με γνώμονα το κοινό καλό.


Μπορεί να μην υπάρχουν σήμερα Καποδίστριες, όμως ας τελειώνουμε μια για πάντα με τους σημερινούς υπηρέτες και τιμητές των δολοφόνων του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου