Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Πόρισμα-βόμβα: "Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 300 δισ. ευρώ σε αποζημιώσεις" - Ολόκληρο το ελληνικό χρέος!

Όλο το χρέος της χώρας χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα που έχει το θράσος να της κουνάει το "δάχτυλο" καθώς το ύψος αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου φτάνει τα 300 δισ.ευρώ!
Εάν αναλογιστεί κανείς ότι το χρέος της χώρας είναι 340 δισ. ευρώ μιλάμε για μια σχεδόν ολική διαγραφή του. Έχει βάση λοιπόν η ελληνική απαίτηση για διαγραφή του χρέους και καιρός είναι να καταλάβουν στις Βρυξέλλες ότι το εννοούμε.
Η Ρωσία προσανατολίζεται να ζητήσει τις δικές της αποζημιώσεις μαζί με την Ελλάδα σε κοινό αίτημα. Οι αποζημιώσεις προς την Ρωσία ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 4 τρισ.ευρώ μετά τα .....
.....όσα υπέστη ο τότε σοβιετικός (ρωσικός + άλλες εθνότητες) λαός από την επιδρομή των απογόνων των Ούννων όπως τους αποκαλούσε η Τριπλή Συμμαχία κατά τον Α' ΠΠ αλλά και οι Έλληνες κατά την διάρκεια της Κατοχής απ'οσα πέρσαν στα χέρια τους...
Η καταγωγή αυτού του χαρακτηρισμού ως "Ούννοι" προερχόταν από την περίφημη προσφώνηση του Κάιζερ Γουλιέλμου Β΄, το 1900 στο Μπρέμερχαφεν, ( = λιμένα της Βρέμης), προς το γερμανικό εκστρατευτικό σώμα που αποστελλόταν για να βοηθήσει στην καταστολή της εξέγερσης των "Πυγμάχων", γνωστότερη εκ της αγγλικής μετάφρασης ως εξέγερση των Μπόξερς. Σε κείνη την προσφώνησή του ο Γουλιέμος Β΄, μέσα στην παρόρμηση που τον διέκρινε, είχε πει μεταξύ άλλων (σε ελεύθερη μετάφραση):
«Μή χαρίσετε τη ζωή σε κανένα! Μην πιάνετε αιχμαλώτους! Όποιος και να πέσει στα χέρια σας πρέπει να πεθαίνει!

Ακριβώς, όπως πριν χίλια χρόνια, οι Ούννοι του Αττίλα έγιναν περίφημοι για την ανελέητη βία τους που ακόμα αντιβουΐζει μέσα στους αιώνες, έτσι και το όνομα των Γερμανών, χάρη στα κατορθώματά σας στην Κίνα, ας αποκτήσει μια φήμη ανάλογη που θα ζήσει άλλα χίλια χρόνια, για να μη τολμήσει ποτέ πια Κινέζος να φθάσει
να στραβοκοιτάξει έστω και έναν Γερμανό!»
Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία υπάρχει διαχρονικά στο γερμανικό κράτος και φροντίζουν να την υπνεθυμίζουν με κάθε μέσο και τρόπο ακόμα και σήμερα
Η Γερμανία είναι επίσημα το μεγαλύτερο κράτος "μπαταχτσής" καθώς με απαίτηση των ΗΠΑ το 1953 διεγράφησαν τα μισά χρέη της με προοπτική να πληρωθούν όταν επανενωποιηθούν οι δύο Γερμανίες κάτι που έγινε το 1990, παρόλα αυτά δεν πλήρωσαν δεκάρα, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα δεν είδαμε ποτέ ούτε μάρκο, πλην των όσων έδωσαν προς διαφθορά του ελληνικού πολιτικού συστήματος μέσω της Siemens, και άλλων γερμανικών εταιρειών.
Δηλαδή έστησαν μια δική τους γερμανοσυντηρούμενη ελίτ, και ο λαός δεν είχε κανένα κέρδος από αυτά.
«Πυρηνική βόμβα» κατά των Γερμανών «ρίχνει» το πόρισμα για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις!
Τα 300 δισ. ευρώ φτάνει το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ 11 δισ. είναι τα οφειλόμενα από το κατοχικό δάνειο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία».
Το σχετικό, απόρρητο πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, την οποία είχε συστήσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, παραδόθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στο υπουργείο Οικονομικών και κατόπιν διαβιβάστηκε στον τότε υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Εκείνος με τη σειρά του το διαβίβασε στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους απ' όπου αναμένεται πλέον η γνωμοδότηση της Ολομέλειας.
"Στις 19 Ιανουαρίου ο κ. υπουργός των Οικονομικών μού διαβίβασε το απόρρητο πόρισμα της ομάδας εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την αποτίμηση των αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου" είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.
Λίγες ημέρες αργότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τέως υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι το ποσό που οφείλει η Γερμανία στη χώρας μας είναι κολοσσιαίο. "Τα ποσά τα οποία καταγράφει το Γενικό Λογιστήριο είναι κολοσσιαία. Όχι γι το δάνειο. Για το δάνειο είναι μικρά, για τις αποζημιώσεις είναι πολύ μεγάλα" είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως ακόμα και το δάνειο που είναι άμεσα ΑΠΑΙΤΗΤΟ θα μπορούσε να δώσει πολύ μεγάλη ανάσα αυτή τη στιγμή στην χώρα.
Ακολουθεί ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD, για το πως και με ποιον τρόπο "βοηθά" η χώρα τους την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι... ψίχουλα!!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου