Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ρώτησα το μπάρμπα μου τον ψεύτη.

«Τί ακούς μπάρμπα, θα τα καταφέρουμε ή μήπως πάμε να μπλέξαμε χειρότερα;»

«ΠΟΥ ΖΕΙΣ βρε ανηψιέ;;; 


Δεν βλέπεις ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;

 Πάμε κατά διαόλου!

Επάνω πούχαμε φάει το βόιδι και μας έμενε η ουρά, επάνω πούχαμε μάθει στο γάιδαρο να μην τρώει, επάνω πούχαμε φτάσει έξω απ’ το σπίτι στην ερημιά να ζητήσουμε το γρύλλο, κάνατε όλοι εσείς οι αναρχο-κομμουνιστές το ΜΕΓΚΑ λάθος......

...να φέρετε όλους αυτούς τους αγράβατους στο Μαξίμου!

Πού πας ρε χωρίς γραβάτα;; Δεν βλέπεις το Γιάννη τι ωραία ντύνεται; 


Και τον Ιορδάνη; Και οι γυναίκες αυτές που φέρατε, πού νομίζουνε ότι είναι; Στο πλυσταριό τους; 

Δε βλέπουνε την Όλγα τι ωραία που ντύνεται και βάφεται; Τώρα που σταμάτησε να κλαίει έχει γίνει ακόμα πιο ωραία.. Αυτή είναι γυναίκα σοβαρή να λέει ειδήσεις! Φαίνεται ότι τον αγαπάει τον τόπο! Πονάει!

ΠΟΥ ΖΕΙΣ βρε ανηψιέ; Έχεις κολλήσει εκεί χάμου με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και νομίζεις ότι ενημερώνεσαι;; Τα θέλεις και τα κάνεις ή δεν πιάνει η τηλεόρασή σου;


Πήγαινε πάνω στην ταράτσα και κούνα λίγο την ΑΝΤΕΝΝΑ! Να ξέρεις τι σου γίνεται! Δεν ξέρω τι θα κάνεις, πάντως 8 η ώρα νταν σε θέλω στην τηλεόραση μπροστά, με κατεβασμένο το τηλέφωνο να ακούς τη Μαρία! Αυτή τα ξέρει από πρώτο χέρι όχι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ..


Και τις Δευτέρες, οι βόλτες κομμένες!


Θα κάτσεις με οδοντογλυφίδες στα μάτια να δεις τα παιδιά στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. Και μη χαίρεσαι εσύ που ακούς «αρβύλα». Τα παιδιά είναι πραγματικοί φιλέλληνες, δεν είναι ψευτοεπαναστάτες! 


Μην κοιτάς που δημόσια δεν παίρνουν θέση σε τίποτα, και βάλανε και το “always look on the bright side of life..” για να σφυράμε κλέφτικα. Για ξεκάρφωμα το κάνουν.
Κρυφά, παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Λοιπόν ανηψιέ, μην ακούσω ξανά τη λέξη ΙΝΤΕΡΝΕΤ από το στόμα σου, γιατί το χωραφάκι που σου προορίζω στην Πύλο, να το ξεχάσεις! Δε δίνω γω την περιουσία του πατέρα μου σε κουμμουνιστές. Και κανένας Μεσσήνιος. Να το ξέρεις!

Θέλω να είσαι ετοιμοπόλεμος ρε όταν έρθει το κακό! Γιατί έρχεται!


Δεν θέλω εμένα ο ανηψιός μου να είναι μπουνταλάς!


Θέλω με το που ΣΚΑΙ η είδηση, να την παίρνεις πρέφα από τους πρώτους.
Στις 9 η ώρα θέλω να κρέμεσαι απ’ τα χείλη της Σίας! Και σοβαρή είναι, και ανεξάρτητη! Είδες πως σουφρώνει τα φρύδια της μία ολόκληρη ώρα;; Από κει να καταλάβεις σε τί κατάσταση βρισκόμαστε!!

Και άντε αφού μπαίνεις που μπαίνεις σε αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου, τί κάθεσαι; 


Πιάσε φιλίες εκεί στο φέισμπουκ πως το λένε, με το Μπάμπη και τον Άρη. Μπορεί να μας χρειαστούν. 

Αύριο μεθαύριο φεύγουνε τούτοι οι αξύριστοι και θα δω τι μπορώ να κάνω να σε χώσω σε καμμιά δουλειά. Και το χωραφάκι θα στο δώκω ρε!

ΨΕΜΜΑΤΑ σου είπα!»..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου