Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η ΛΑΖΑΡΝΤ ΞΑΝΑ-ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.



ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΛΑΖΑΡΝΤ Πρώτα από όλα, τρία πράγματα περιμένουμε από την πατριωτική κυβέρνηση: 

1)Πείτε μας πότε δανείστηκε και από ποιους η χώρα, πόσα ακριβώς, πόσα είναι για νόμιμους τόκους και πόσα για παράνομους τόκους, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΡΑ. 

2) ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΖΑΡΝΤ. 

Πως είναι δυνατόν η.....
..... Λαζάρντ που μαζί με την ΤτΕλλάδος λήστεψαν μέσω του PSI τους Έλληνες ομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία, να δώσει όποια καθαρή λύση; 

3) Δώστε τα στοιχεία που έχουν οι εισαγγελείς στα χέρια τους για το ότι η χώρα μας δανείστηκε χρήματα (και με έκδοση ομολόγων) μόνο και μόνο επειδή έδωσαν οι τράπεζες μίζες σε πολιτικούς μας για να θησαυρίζουν. 

Βάση εθνικού και διεθνούς δικαίου όλα αυτά τα δάνεια είναι παράνομα, και δεν έχει καμία νομική υποχρέωση ο λαός να τα πληρώνει. Επίσης δώστε τα στοιχεία για τις σκόπιμες κινήσεις των πολιτικών και παρακρατικών κυκλωμάτων που σκόπιμα φέσωσαν τη χώρα για να πάρουν τεράστιες μίζες. 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. 

ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΛΑΖΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ. 

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΝΤΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΡΑ.

ΣΙΔΗΡΟΥΝΤΙΟΣ ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου