Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η προπαγάνδα του ψεύδους που έστησαν ορισμένοι ευτελείς κατά της Χρυσής Αυγής, καταρρίπτεται εξ αριστερών.

Η προπαγάνδα του ψεύδους καταρρίπτεται, τα μέσα ενημέρωσης που συκοφάντησαν από δόλο, μένος ή ιδεοληψίες την Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε αμηχανία. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται ένα αξιοσημείωτο γεγονός.  

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν αγάπησε ξαφνικά την Χρυσή Αυγή, όπως κωμικοτραγικά υποστηρίζουν ορισμένοι απλά έχοντας νομικές γνώσεις και τηρώντας πιστά .........τον κανονισμό της Βουλής …υποστηρίζει τα αυτονόητα.  ...

Η Κωνσταντοπούλου και είναι προς τιμήν της αδιαφορώντας για τις επιθέσεις που δέχεται και θα δεχθεί πως μια αριστερή πολιτικός «υποστηρίζει» την Χρυσή Αυγή αποφάσισε να κάνει ότι δεν έκαναν οι προκάτοχοι της, τύπου Μειμαράκη …απλά να τηρήσει το κανονισμό της Βουλής.  

Η βουλή λοιπόν και το Σύνταγμα ορίζουν ότι 300 βουλευτές εκλέγονται από το εκλογικό σώμα. 

Η προκλητική και προσβλητική παρέμβαση στην δικαιοσύνη της ομάδας Σαμαρά έστειλε στην φυλακή βουλευτές της Χρυσής Αυγής.  
Όμως οι βουλευτές είναι προφυλακισμένοι, δεν έχουν καταδικαστεί αλλά προφυλακιστεί.  

Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το οποίο ωστόσο η κυβέρνηση της ΝΔ από πολιτικό δόλο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων.  

Επίσης μέσω της προπαγάνδας λάσπης και τον νόμο της σιωπής που επέβαλλε στην Χρυσή Αυγή από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης εμφάνιζε το τρίτο κόμμα στην Βουλή κοινούς εγκληματίες χωρίς να υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση.  

Εν στην συνεχεία ήρθε η εισήγηση του προέδρου των Εφετών που κατέρριψε την έννοια εγκληματική οργάνωση για την Χρυσή Αυγή.  

Εγκληματική οργάνωση σημαίνει οικονομικός δόλος και αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι δεν υπήρχε οικονομικός δόλος…άρα δεν υφίσταται η έννοια εγκληματική οργάνωση για την Χρυσή Αυγή.  (Η περιβόητη Συνθήκη του Παλέρμο) 

Η Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος της Βουλής πράττει το αυτονόητο.  Δεν μπορεί οι πολίτες μέσα από την φυλακή να στέλνουν για δεύτερη φορά στην βουλή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κάποιος δικαστής, αναρμόδιος, εμπαθής που δεν σέβεται νόμους και δικαιοσύνη να αποφασίζει ότι δεν μπορούν να βρίσκονται στην Βουλή ώστε να επιτελούν το καθήκον τους που είναι η εκπροσώπηση του λαού. 

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης που είχαν αναλάβει από ιδεολογικό κόμπλεξ ή από εργολαβία την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγή, βρίσκονται προ εκπλήξεων. 
Δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την Κωνσταντοπούλου που είναι τυπολάτρης απλά με τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα.  

Η προπαγάνδα του ψεύδους καταρρίπτεται, τα μέσα ενημέρωσης που συκοφάντησαν από δόλο, μένος ή ιδεοληψίες την Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε αμηχανία.  Αμηχανία γιατί δε ξέρουν τι να γράψουν, δεν ξέρουν τι να πουν, δεν ξέρουν τι να δικαιολογήσουν.  

Η Χρυσή Αυγή πλησιάζει η ώρα που θα αθωωθεί από την δικαιοσύνη και τότε θα αποκτήσει πάλι μια ισχυρότατη δυναμική στην κοινωνία.  
Η δικαστική αθώωση της Χρυσής Αυγής θα είναι η ενοχή και καταδίκη των συκοφαντών της …στην κοινωνία. 

Κάποιοι ευτελείς προπαγανδιστές του ψεύδους, της συκοφαντίας και της σκόπιμης διαστρέβλωσης προσπάθησαν… εκμεταλλευόμενοι την εξαφάνιση από παντού της Χρυσής Αυγής που είχε επιβάλλει ο Σαμαράς …να εμφανιστούν υπερασπιστές της δημοκρατίας ενώ δεν ήταν και δεν είναι τίποτε άλλο από καρικατούρες του προχθές. 

Χαμένοι μέσα στα κιγκλιδώματα της μιζέριας τους, θαμμένοι μέσα στις εμμονές της ιδεοληψίας τους και εμποτισμένοι με μίσος οι δημοκράτες …απέδειξαν ότι είναι απλά σκουπίδια της ενημέρωσης.

πηγη    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου