Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

2267842
Μεταξύ των πρώτων μέτρων της κυβέρνησης στα πλαίσια της αποκατάστασης της διαφάνειας και της λειτουργίας των ΜΜΕ με κριτήρια όχι της διαπλοκής αλλά της ευνομούμενης πολιτείας, είναι και η επαναπροκήρυξη από μηδενική βάση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μέτρο αυτό ίσως περιληφθεί μάλιστα και μεταξύ των προτάσεων-μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους, στα πλαίσια ......
....της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία και να αρχίσει η ροή χρημάτων προς τη χώρα μας, απ” τις δόσεις που υπολείπονται.
Άλλωστε, όπως μας τόνισε στέλεχος της κυβέρνησης, αυτό το μέτρο αφενός αποκαθιστά τη διαφάνεια και αφετέρου θα φέρει χρήματα στα κρατικά ταμεία. Όχι μόνο δεν είναι κοστοβόρο δηλαδή, αλλά είναι εισπρακτικό και μάλιστα από «έχοντες και κατέχοντες», οι οποίοι με την ανοχή των προηγούμενων κυβερνήσεων πληρώνουν προκλητικά και σκανδαλωδώς ελάχιστα, ενώ νέμονται τις συχνότητες που είναι ιδιοκτησία του κράτους.
Είναι μάλιστα πολύ πιθανό σε αυτό να κάνει εκτενή αναφορά κι ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με την οποία θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις καθώς και για τη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη.
Απ” την κυβέρνηση θεωρούν βέβαιο, ότι η πρόταση αυτή θα βρει την υποστήριξη των εταίρων. Άλλωστε αυτό ζητούν (στα λόγια), δηλαδή την αποκατάσταση της διαφάνειας, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την είσπραξη εσόδων από εκπροσώπους του πλούτου, αντί των «συνήθων υποζυγίων» που μέχρι σήμερα πληρώνουν τα σπασμένα…
Πρόκειται έτσι κι αλλιώς για μια απ” τις σημαντικότερες προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης. Απομένει να δούμε την αντίδραση των βαρόνων των media, οι οποίοι έχουν συνηθίσει σε προκλητική μεταχείριση, ασυλίες και… θαλασσοδάνεια.
Ή μήπως τη βλέπουμε ήδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου