Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;

Είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία μας. Ο Μιχάλης Ιγνατίου τα λέει όλα με αποδείξεις για την προδοσία του που οδήγησε τη χώρα μας στην καταστροφή. ΞΕΡΑΜΕ όλοι ότι ο Γιωργάκης δεν είχε κουκούτσι μυαλό μέσα στο κεφάλι του…
ΞΕΡΑΜΕ όλοι ότι ο πατέρας του δεν ήθελε να τον βλέπει και το ποτήρι της οργής του ξεχείλισε, όταν βαριά άρρωστος στο Ωνάσειο – ουσιαστικά ετοιμοθάνατος – πήγε ο Γιωργάκης και του είπε, «πατέρα παραιτήσου και σήκω να φύγεις από την Ελλάδα…». 

Τέτοια πρόταση, τέτοια ταπεινωτική συμβουλή, σε άρρωστο ηγέτη, ποτέ κανένα παιδί δεν τόλμησε να προτείνει στον πατέρα του, τη στιγμή που στην ουσία βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της ζωής του και γυρισμός δεν υπήρχε. 

Ειλικρινά απορούμε πώς εκείνη την ημέρα ο Ανδρέας, δεν έπαθε συγκοπή από την αηδία και την αγανάκτησή του, για το γιό που είχε κάνει...

ΞΕΡΟΥΜΕ επίσης όλοι, ότι όσες φορές έδωσε ο Ανδρέας υπουργείο στον Γιωργάκη, το έδωσε για να ξεφορτωθεί την Μαργαρίτα και να γλιτώσει από την γκρίνια τις αφόρητες πιέσεις της.

ΞΕΡΑΜΕ όλοι και αυτό το ήξερε και ο Ανδρέας, ότι ο γιός του ήταν ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ τεμπέλης, που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η καλοπέραση και τα ταξίδια. Αυτός, δαπάναις μας, είναι ο πιο ταξιδεμένος Έλληνας, ξεπερνώντας και τον μυθικό Οδυσσέα!..

ΒΕΒΑΙΩΣ στη ζωή του δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ. Είναι .........ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΠΟΙΟ υπουργείο διεύθυνε, τα έκανε θάλασσα! Όταν έγινε, χάριν του ονόματός του αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, πρώτα το ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ με 150.000.000 ευρώ, - ρε φαγοπότι που έπεσε – κάλυψε την απάτη ο Βενιζέλος και στη συνέχεια αφού ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τον ελληνικό λαό με το «λεφτά υπάρχουν» και έγινε πρωθυπουργός ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τη χώρα, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ την στους ξένους τοκογλύφους και φέρνοντας στην Ελλάδα το ΔΝΤ και έτσι ξεκίνησε και η καταστροφή ολόκληρης της Ευρώπης, για χάρη των Αμερικανών.

ΣΤΗ συνέχεια, ΔΙΕΛΥΣΕ το ΠΑΣΟΚ και αφού το ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ πήγε ο… τρισκατάρατος και έφτιαξε δικό του νέο κόμμα, για να διαλύσει οριστικά το κόμμα που είχε φτιάξει ο πατέρας του! Τόσο αχάριστος ήταν, τόσο πολύ μισούσε τον πατέρα που τον γέννησε.

ΠΑΝΤΩΣ οι αποκαλύψεις που περιέχονται στο βιβλίο του γνωστού και έγκυρου δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, υπήρξαν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ, γιατί αποδεικνύουν ότι ο Γιωργάκης δεν είναι μόνο ΒΛΑΚΑΣ, αλλά είναι και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ της πατρίδας μας.

ΟΤΑΝ στις 21 Νοεμβρίου το 2009, ΠΡΙΝ αρχίσουν τα βάσανά μας και πριν υπάρξει επίσημη συζήτηση για την έλευση του ΔΝΤ, η ηγεσία της Ευρωζώνης οι κ.κ. Γιούνκερ – Τρισέ και Αλμούνια φώναξαν στο γραφείο του Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο και ύστερα από συζητήσεις 3 ωρών τους είπαν. «Πάρτε αυτό το σχέδιο, εφαρμόστε ορισμένα απλά πράγματα μόνοι σας και δεν χρειάζεται η Ελλάδα ΟΥΤΕ ΤΡΟΪΚΑ, ΟΥΤΕ ΔΝΤ…».

ΑΝ ΕΙΧΕ ακολουθηθεί αυτή η πρόταση, που μας την ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ, ούτε μνημόνια, θα υπήρχαν, ούτε τροϊκανοί, ούτε ΔΝΤ και η χώρα μας και ο Λαός μας θα γλίτωνε την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, την ΠΕΙΝΑ, τη ΔΥΣΤΥΧΙΑ και τους ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ που δέχεται σήμερα.

ΑΛΛΑ ο Γιωργάκης, αυτός ο ηλίθιος, ο κακός δαίμονας της χώρας μας, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ στους Αμερικανούς, αρνήθηκε να δεχτεί τις προτάσεις της τότε ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βούτηξε στη ΣΥΜΦΟΡΑ που όλοι ζούμε σήμερα.

ΥΣΤΕΡΑ από τις αποκαλύψεις του κ. Μιχάλη Ιγνατίου ρωτάμε τους αρμόδιους εισαγγελείς, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ο Γιωργάκης για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του σε βάρος της χώρας μας;

ΝΑ ΚΑΝΕΙ δε το σταυρό του αυτός ο κύριος που ζει σε μια δημοκρατική χώρα, γιατί αν ζούσε σε οποιαδήποτε άλλη Ασιατική ή Αφρικανική χώρα τώρα θα τον είχαν… αποκεφαλίσει.

Κ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου