Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Νίκησε την Ελλάδα… Αυτό που Συμβαίνει είναι Μόνο η Αρχή.

ΣΟΚ - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Νίκησε την Ελλάδα... Αυτό που Συμβαίνει είναι Μόνο η Αρχή
Η Σοκαριστική Αλήθεια για την Ελλάδα στη Φόρα…
Η εκτεταμένη χρηματοπιστωτική και τραπεζική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι ατύχημα ή ακόμα μια απρόβλεπτη συνέπεια της προσαρμογής του ευρώ… Αλλά έργο της Παγκόσμιας Ελίτ που διοικεί τον κόσμο (Illuminati) και έχει λάβει απόφαση οι Έλληνες να μετατραπούν σε εξαθλιωμένοι σκλάβοι. 
Με τον έλεγχο στις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου (Fed Reserve, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ), η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει σχεδιάσει ένα ενιαίο νόμισμα για το μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές φάσεις που χρησιμοποιεί η Nέα Τάξη Πραγμάτων για να εξάγει όλο τον πλούτο και την ανεξαρτησία από ορισμένες ομάδες ατόμων, συγκεντρώνοντας την ταυτόχρονα στη δική της δύναμη.
Η Ελλάδα είναι ο άτυχος στόχος αυτού του χειρισμού. Μόλις .....
....οι Illuminati τα κατάφεραν με τη δημιουργία του ευρώ (ένα νομισματικό σύστημα που ποτέ δεν προβλεπόταν για να πετύχει), πέτυχαν να φέρουν την Ελλάδα στο πλαίσιο πρόσφυσης τους με τη βοήθεια της «εύκολης πίστωσης». 
Οι Έλληνες πράκτορες της Νέας Τάξης σιγουρεύτηκαν έτσι ότι η χώρα δανείστηκε πολύ πιο από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να διαχειριστεί, καθώς έδωσαν και τη δυνατότητα στους πλουσιότερους πολίτες της να αποφύγουν τους φόρους. Φυσικά, όλα αυτά ήταν μια καταστροφική συνταγή για τον ελληνικό λαό. 
Αλλά αυτό που βλέπουν ως μια καταστροφή οι πολίτες, οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων τη βλέπουν ως μια νίκη. Με την οικονομική διάρθρωση στην Ελλάδα σε ερείπια, ο πληθυσμός είναι πλέον ευάλωτος στην πλήρη εκμετάλλευση. 
Περιμένουν να δουν τους πολίτες της χώρας να γίνονται μισθωτοί σκλάβοι στις επιχειρήσεις που χορηγούν οι Illuminati για να τους χρησιμοποιούν ως φθηνό εργατικό δυναμικό.
Για όσους παρακολουθούν πολύ καλά και στενά τις εξελίξεις, η Ελλάδα αποτελεί πρώτη προειδοποίηση για το τι οι Illuminati σχεδιάζουν να κάνουν. Σχεδίασαν το ευρώ, γνωρίζοντας δόλια ότι θα αποτύχει να δημιουργήσει μια πιο οικονομικά ευημερούσα Ευρώπη, και τώρα δρέπουν τα οφέλη, με την Ελλάδα να πρέπει να κάνει ακριβώς όπως λένε. Σύντομα, η Ισπανία και η Ιταλία θα ακολουθήσουν, καθώς και η Πορτογαλία, μαζί με ένα μεγάλο μέρος της νοτιοανατολικής Ευρώπης. 
Μόλις οι Illuminati δημιουργήσουν ένα νέο χώρο έτοιμο για αξιοποίηση, που θα κρατήσει αυτές τις χώρες φτωχές. Με Την πάροδο του χρόνου, οι οικονομίες των περισσοτέρων εθνών θα καταρρεύσουν και η Nέα Τάξη Πραγμάτων θα εμφανιστεί για να αποφανθεί για την καθεμιά. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μόνο η αρχή.
Τα συμπτώματα είναι όλα εμφανή, όπως η χρήση ενός πανευρωπαϊκού νομίσματος και ο γενικός έλεγχος των τραπεζών. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις στρατηγικές των Illuminati που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν. Η Ελλάδα αποτελεί πέρα από κάθε αμφιβολία μια νίκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Άργησε η στιγμή για να γίνουν γνωστά τα σχέδια της, ωστόσο πλέον είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο γιατί ολοένα και περισσότερες υγιείς οικονομίες βρίσκονται να είναι θύματα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (που ελέγχουν οι Illuminati).
Ενημέρωση 2015: Δεν προκαλεί καμιά έκπληξη το γεγονός ότι τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Ο ελεγχόμενος από τους Illuminati ΣΥΡΙΖΑ, έχει οδηγήσει τη χώρα ακόμα πιο κοντά στη χρεοκοπία, ενώ δεν κάνει τίποτα για να ενισχύσει τους οικονομικούς οδηγούς της χώρας, όπως η βιομηχανία και ο τουρισμός. 
Τώρα, το έθνος, μετά το Δημοψήφισμα για τα σκληρά μέτρα, βρίσκεται αντιμέτωπο με πιο κρίσιμο Δημοψήφισμα του.. Είτε να παραμείνουν οι Έλληνες σκλάβοι στις Ευρωπαϊκές Τράπεζες, είτε να βρεθούν εκτός ευρώ με ένα νόμισμα «σκουπίδι» που θα οδηγήσει τους πολίτες να αξιοποιηθούν ως σκλάβοι για εταιρείες όπως η Ikea και η Wal-Mart.
Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα μπορεί εύκολα να καθοριστεί μέσω της βιομηχανίας και των υποδομών που θα παρέχουν θέσεις εργασίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος ζωής μέσω φθηνότερων τροφίμων και αγαθών. Δυστυχώς, οι Illuminati δεν θα το επιτρέψουν. Αντ ‘αυτού, η εντολή είναι να καταστραφεί ο ελληνικός λαός με φανταστικά χρήματα, που… υπερασπίζονται οι «ειδικοί» με άπειρα αλαμπουρνέζικα και εκκεντρικές οικονομικές θεωρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου