Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπαρχει διεξοδος . ή αντιστεκομαστε ή χανομαστε Διαλεξτε.

Δεν φτανει που διελυσαν οτι υπηρχε σε αυτον τον τοπο.
Παιδεια Υγεια Προνοια Πολιτισμο 


Ξεπουλησαν οτι καλο και προσοδοφορο ειχε δημιουργηθει με ιδρωτα και κοπους ετων 


Εβαλαν φορους υπερογκους παρατυπους παρανομους και χαρατσια προσωρινα αλλα εγιναν μονιμα δηλαδη μειωσαν αναγκαστικα τα εισοδηματα ολων των ελληνων κατα 60% Απο την αλλη αυξησαν ολα ....

...τα τιμολογια ολων των Δεκο. Αυξησαν τις τιμες ολων των προϊοντων ακομα και των πλεον απαραιτητων για να ζηση κανεις .

Τωρα ασχολουνται με το πως θα μειωσουν μεχρι εξαφανισεως οτι εισοδημα εχουν οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι Αλλα και ολες οι παραγωγικες ταξεις .


Απο την ολη αυτη επιθεση εξεραιθηκαν οι ιδιοι .δεν εκοψαν τιποτε απο τους μισθους τους και συνεχιζουν να αμοιβονται προκλητικα υπερμετρα. Τριακοσοι ανθρωποι ενεργοι και δεν ξερω ποσοι αλλοι απ' αυτους συνταξιοδοτημενοι παιρνουν οτι παιρνουν ολοι οι αλλοι ελληνες. 


Το μονο που μπορει να σκεφθει κανεις ειναι οτι θελουν με τον τροπο αυτο να εξαφανισουν τους ελληνες διοτι :
Δεν θα μπορουν να πληρωσουν τα δανεια τους και θα χασουν τα σπιτια τους Αρα θα γινουν αστεγοι 


Με τοσους φορους και χαρατσια τα οποια δεν θα μπορουν να πληρωσουν θα τους κατασχη η εφορεια το σπιτι και την περιουσια τους Αρα θα βρεθουν στον δρομο .


Δεν θα εχουν χρηματα να αγορασουν τα απαραιτητα προϊοντα διατροφης Αρα κακη διατροφη Αρα θα ασθενησουν και με διαλυμενη την υγεια κινδυνευουν να πεθανουν Και αν δεν ασθενησουν δεν θα μπορουν να αγορασουν τα φαρμακα που τους ειναι απαραιτητα για τη συντηρηση τους 


Οπως φαινεται θα χαθουν . Θα πεθανουν πολλοι ανθρωποι εξ αιτιας της πολιτικης που ακολουθειται και η πολιτικη αυτη δεν εχει αλλο ονομα απο Γενοκτονια του ελληνισμου . 


Και οι ανθρωποι που θα χαθουν θα αντικατασταθουν απο τους λογης λογης ξενους που ερχονται λαθραια στην ελλαδα και οι οποιοι θα ειναι επισης δυστυχισμενοι και εξαθλιωμενοι και πολλοι και απ αυτους θα χαθουν .

Δεν υπαρχει διεξοδος .


ή αντιστεκομαστε ή χανομαστε
Διαλεξτε.

Να ειστε καλα και ο θεος βοηθος


Tommy Geo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου