Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Για να χαίρεσαι μετά το Βατερλό πρέπει να είσαι ή ανόητος ή Εφιάλτης.

http://im1ns5.27210.gr/sites/default/files/imagecache/620x320/article/2016/10/197539-16361634.jpg
Κι αυτός ο απίστευτος τύπος δηλώνει ικανοποιημένος, μετά το χθεσινό φιάσκο στη Σύνοδο Κορυφής...

Ικανοποίηση, μετ’ επιφυλάξεων, αλλά πάντως ικανοποίηση, εκφράζει η ελληνική κυβέρνηση για την «επί της αρχής» συμφωνία στο προσφυγικό που δρομολόγησε.......η χθεσινή σύνοδος κορυφής – μια σύνοδος, που αφήνει ανοιχτές μεγάλες εκκρεμότητες προς επίλυση στις 17 Μαρτίου.

Οι διαφορετικές στρατηγικές υπήρξαν ξεκάθαρες πολύ πριν ξεκινήσει η χθεσινή φαρσοκωμωδία. Η Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της, πήγε γονατιστή και ζητιανεύοντας μια ευκαιρία να κάνει μια διάλεξη ανθρωπιάς μέσα στο ιδεοληπτικό παραλήρημα που διαπερνά την εξωτερική πολιτική της και η Τουρκία πήγε αποφασισμένη να ανοίξει όλα τα θέματα, ακόμη και τα εθνικά. 

O Eρντογάν ζήτησε τα… πάντα και πήρε ήδη τα περισσότερα, ενώ η Ελλάδα απέσπασε κατανόηση και συμπάθεια για το δύσκολο φορτίο που καλείται να σηκώσει στους ώμους της.

Αυτά προέκυψαν χθες, ενώ το τελικό ταμείο, δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 17 Μαρτίου καθώς τα ανταλλάγματα που ζητά η Τουρκία αγγίζουν καίρια εθνικά θέματα, όπως κατέστησε σαφές και ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη σύνοδο.

Αν λοιπόν μετά από ένα τέτοιο Βατερλό βρίσκεις τη δύναμη να αισθάνεσαι ικανοποιημένος, τότε πρέπει να είσαι ή ανόητος ή Εφιάλτης.-

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


1 σχόλιο:

  1. πες ελληνας πολιτικος ,που ειναι "δυο σε ενα",εκτος παγκαλοβενιζελοκαμμενου,που ειναι οι μοναδικοι "2 σε 102"

    ΑπάντησηΔιαγραφή