Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους στο διάολο μαζί με τους υποτακτικούς τους; Μήπως;


Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο εκτός από την καθημερινότητα μας, για να καταλάβουμε τους σκοπούς και τις τακτικές των τοκογλύφων. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι άστεγοι, οι πρόσφυγες, όλοι όσοι είμαστε θύματα της πολιτικής, ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες. 

Γνωρίζουμε καλά τους πλιατσικολόγους και τους δόλιους σκοπούς τους. Τις απάνθρωπες τακτικές του ΔΝΤ και της ΕΕ τις βλέπουμε κάθε μέρα. 

Βιώνουμε ένα βασανιστικό θάνατο. Μια καταστροφή που αποσκοπεί στην υποδούλωση και μ' αυτό τον τρόπο τη διαιώνιση της λεηλασίας.

Φυσικά μας αηδιάζει η δήθεν έκπληξη και υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά....

.... και η συνεχιζόμενη δουλικότητα της ΝΔ,ο δοσιλογισμός της γαλάζιας συμμορίας. Ο Σταθάκης μας λέει τώρα ότι ο κακός είναι ο Τόμσεν. Χθες ήταν ο Σόιμπλε, σήμερα προφανώς κατά τον ΣΥΡΙΖΑ "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας".

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει τις ευθύνες τις πολιτικής σε ένα μόνο από τους συνενόχους είναι εκ του πονηρού. Η κυβέρνηση θεωρεί τον επαίσχυντο τρόπο σκέψης των αξιωματούχων της ΕΕ ΔΝΤ, ως επικοινωνιακή ευκαιρία. Η ίδια όμως γνωρίζει καλά πως η ΕΕ επέμενε για τη συμμετοχή του ΔΝΤ ακριβώς για να υπάρχει πίεση από δυο μεριές. Ο δήθεν "καλός και κακός μπάτσος" των αγορών που εναλλάσσονται στους ρόλους. 


Ξέρουν καλά, ότι άσχετα από τα πρόσωπα ακολουθείται η ίδια πολιτική. Όλοι οι δούλοι των τοκογλύφων είναι απάνθρωπα σαδιστικά καθάρματα κι ότι η προσπάθεια διαχωρισμού είναι επικίνδυνη, αφού αποπροσανατολίζει από την αιτία του προβλήματος που δεν περιορίζεται στα πρόσωπα αλλά στις πολιτικές και την εφαρμογή του φιλελευθερισμού - καπιταλισμού.

Φυσικά περισσότερη αηδία προκαλεί η αχαρακτήριστη στάση της ΝΔ. Δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα. Το ΔΝΤ ή ΕΕ είναι τα αφεντικά της ΝΔ και η ίδια διαλέγει το ρόλο του πιστού υπηρέτη. Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε το απόρρητο των επικοινωνιών! Αυτό κι αν είναι πρόκληση! Ας ρωτήσει το μπαμπά του πρώτα και μετά ας ξεστομίζει αρλούμπες.
Κάποιο Χρήστο Μαυρίκη τον θυμάται ο γέρος; Ένας τύπος με μουστάκι, υπάλληλος του ΟΤΕ, που το 1993, κατήγγειλε ότι διενεργούσε υποκλοπές κατ' εντολή του στρατηγού Ν. Γρυλλάκη, στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 


Ο τύπος αυτός, εμφανίζεται με πλήθος υλικού υποκλοπών πολιτικών προσώπων κυρίως από το ΠΑΣΟΚ ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο ίδιος δήλωνε ότι το περιεχόμενο των συνομιλιών τον διασκέδαζε! Ο Επίτιμος γλύτωσε το Ειδικό Δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε παρά τρίχα. Ο Παπανδρέου σε μια κίνηση συμψηφισμού των σκανδάλων (δε μιλάω - δε μιλάς) τον απάλλαξε πριν καν γίνει δίκη. Εδώ πάει το mea culpa Ανδρέα.

Αλλά η τωρινή αθλιότητα της ΝΔ ξεπερνά κάθε προηγούμενη δουλικότητα, πλην εκείνης του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Ούτε μια λέξη καταδίκης, δεν μπόρεσε να αρθρώσει η ΝΔ. Γιατί χαίρεται, εφόσον επιθυμεί την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης για τους φτωχούς. 


Είναι πασίγνωστο, ότι σε μια κρίση που καταστρέφεται οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος ενός πληθυσμού κάποιοι επωφελούνται. Αυτοί οι κάποιοι είναι οι πολύ πλούσιοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση, γίνονται πλουσιότεροι ενώ οι φτωχοί που καταληστεύονται καταντούν εξαθλιωμένοι. Αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετεί επίσημα η ΝΔ ενώ ανεπίσημα τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.

Το Μνημόνιο είναι σχέδιο των πλουσίων για να κλέψουν περισσότερα από τους φτωχούς. Το χρέος αυξήθηκε. Το ΑΕΠ μειώθηκε. Η ύφεση συνεχίζεται. Η ανεργία αυξάνει. Μισθοί - συντάξεις κόβονται, κάθε χρόνο άνθρωποι καταστρέφονται. Κι όμως εφαρμόζουμε τόσα χρόνια κατά γράμμα όσα μας λένε αυτά τα σκουλήκια που έχουν τη νοοτροπία που ακούμε. Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους στο διάολο μαζί με τους υποτακτικούς τους; Μήπως; 

mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου