Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ιδού τα τσιράκια της Νέας Τάξης που επιτίθενται στην Ρωσία με τα Panama Papers - Άρθρο φωτιά από Βρετανό αξιωματούχο.

Ο Βρετανός πρώην πρέσβης, Craig Murray, πολέμιος των πρακτικών της CIA...προσπαθώντας να είναι δίκαιος σε σχέση με τα περιβόητα «Panama Papers», αναρωτιέται γιατί τα δυτικά μέσα επικεντρώνονται μόνο στην Ρωσία.
«Ο ρώσικος πλούτος είναι μόνο μια μικρή μειονότητα των χρημάτων που είναι κρυμμένα με τη βοήθεια των Mossack Fonseca. Στην πραγματικότητα, γίνεται σύντομα προφανές ότι η επιλεκτική αναφορά βρωμάει», αναφέρει.

Για παράδειγμα η βρετανική εφημερίδα «Guardian», στο πλαίσιο των «αποκαλύψεων», απαριθμεί χώρες όπως η Ζιμπάμπουε, η Βόρεια Κορέα, η Ρωσία και η Συρία. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά χρησιμοποίησης της Mossack Fonseca από μεγάλες δυτικές εταιρείες ή δισεκατομμυριούχους της Δύσης – τους κύριους πελάτες της», υπογραμμίζει ο Murray.

«Τι περιμένετε;», αναρωτιέται. «Την διαρροή διαχειρίζεται το μεγαλειωδώς αλλά γελοιωδώς ονομαζόμενο "Διεθνές Κονσόρσιουμ Ερευνητών Δημοσιογράφων", το οποίο χρηματοδοτείται και οργανώνεται .......εξ ολοκλήρου από το Κέντρο των ΗΠΑ για την Δημόσια Ακεραιότητα.

Στους χρηματοδότες τους συμπεριλαμβάνονται σύμφωνα με τον Craig οι
· Ford Foundation
· Carnegie Endowment
· Rockefeller Family Fund
· W K Kellogg Foundation
· Open Society Foundation (Soros)

Τα βρώμικα μυστικά των δυτικών εταιρειών θα παραμείνουν αδημοσίευτα, σημειώνει και τονίζει πως τις επόμενες μέρες αναμένονται κι άλλα χτυπήματα σε Ρωσία, Συρία και Ιράκ.

Τέλος, ο Βρετανός αξιωματούχος, καταγγέλλει τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, όπως τα ονομάζει.

«Ο Guardian και το BBC έχουν αποκλειστική πρόσβαση στη βάση δεδομένων. (...) Τι θα γινόταν αν έκαναν αναζητήσεις στη βάση δεδομένων της Mossack Fonseca για τους ιδιοκτήτες όλων των καθεστωτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και των επιχειρήσεων τους, καθώς και για όλους τους συντάκτες και τους ανώτερους δημοσιογράφους των καθεστωτικών ΜΜΕ; 

(...) Τι θα γινόταν αν έψαχναν στην Mossack Fonseca για κάθε εισηγμένη εταιρεία στα δυτικά χρηματιστήρια, καθώς και για κάθε δυτικό εκατομμυριούχο που θα μπορούσαν να εντοπίσουν; (...) Και τι θα γινόταν αν αφήνατε, καθεστωτικά σκυλάκια, τους ανθρώπους να δουν τα πραγματικά δεδομένα;», καταλήγει.

Πραγματικό ξεμπρόστιασμα των εγκάθετων της Νέας Τάξης από τον Craig Murray! 

To prisonplanet.gr σας είχε έγκαιρα ενημερώσει για την επικείμενη προσπάθεια δυσφήμισης του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, ο οποίος έχει καθηλώσει τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου