Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…..


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτή την ανεξήγητη μακαριότητα που έχει καταλάβει το λαό μας. Ο καθένας μας πρέπει να φωνάξει δυνατά μπροστά στον καθρέπτη μπας και το συνειδητοποιήσει. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ. 

Και όταν ένα κράτος χρεοκοπεί, τίποτα πια δεν ανήκει στους πολίτες του.

Αν φύγουμε από τη μακαριότητα που μας έχει καταλάβει και συνειδητοποιήσουμε ότι 
τα χάσαμε όλα πατριώτες, όλα όσα φτιάχναμε μια ζωή, ίσως τότε να αξιωθούμε να αναζητήσουμε τι έφταιξε και τους υπεύθυνους της καταστροφής μας.

Μην παρασύρεστε από το γεγονός ότι τα χάνουμε λίγα λίγα και διαφορετικοί από εμάς κάθε φορά. 

Αυτή είναι η Γκαιμπελίστικη μέθοδος του σαλαμιού, γιατί αν μας τα έπαιρναν απότομα όλα .....από όλους, θα εξεγειρόμασταν και αυτό δεν το θέλουν. Δεν θα μπορούσαν πλέον να μας τα πάρουν.

Εδώ χανόμαστε όλοι και κάποιοι διαμαρτύρονται για ειδικά μισθολόγια και άλλες ανεδαφικές απαιτήσεις. 

Η δικαιοσύνη διαμαρτύρεται και μάλιστα βγάζει αποφάσεις υπέρ των ειδικών μισθολογίων κ.λ.π., τις οποίες αποφάσεις φυσικά η κυβέρνηση τις γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων, παραβιάζοντας τη βασικότερη συνταγματική επιταγή για εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων. 

Και τούτο, γιατί απλά η κυβέρνηση ενδιαφέρεται, για τους δικούς της λόγους, να εφαρμόζει μόνο τις επιταγές των δανειστών.

Τι έχουμε εδώ; Έχουμε βίαιη ανατροπή του Συντάγματος κατά το άρθρο 120.

Τι κάνει λοιπόν η δικαιοσύνη; Γιατί δεν ξεκινά μια αποχή διαρκείας όπως οι δικηγόροι; 

Γιατί δεν βγάζει αντισυνταγματικούς όλους τους μνημονιακούς νόμους από το 2010 μέχρι σήμερα; Γιατί δεν βγάζουν οι ενώσεις των δικαστικών ανακοίνωση ότι ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος; 

Αν τα βλέπουν όλα νόμιμα και συνταγματικά, τότε να μην διαμαρτύρονται γιατί δεν εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις και φυσικά και για τα ειδικά μισθολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου