Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων ...Στα κάγκελα θα δουν τα μυαλά τους οι προδότες!

Η απάτη ως μαύρη σκιά έχει καλύψει ολόκληρη τη χώρα που ψυχορραγεί!

Στη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών, δεν γίνεται καμιά προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας και με όλα τα μέτρα που ψηφίζουν οι πουλημένοι, εξασθενεί έως θανάτου κάθε δραστηριότητα, με θύματα, κατά κύριο λόγο, τους πιο ικανούς και δραστήριους Έλληνες.

Επίσης, θρηνούμε δώδεκα χιλιάδες θανάτους, που οφείλονται στην κοινωνική και οικονομική εκμηδένιση εκείνων των Ελλήνων, οι οποίοι, λόγω της ανατροφής τους και της εντιμότητάς τους, επέλεξαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους, για να αποφύγουν τον εξευτελισμό τους ως .......πολιτών με ελληνικό φιλότιμο.

«Ντρέπονται τα ψέματα, αφού δεν ντρέπονται εκείνοι που τα λένε»! Τους δικάζει ο κοσμαγάπητος, Μενέλαος Λουντέμης, του οποίου η προοδευτικότητα ήταν ελληνικής ποιότητας κι αν δεν τον πολιτογραφούσε η εποχή του και η πανουργία των τσιρακιών της τότε κόκκινης Μόσχας, αριστερό, θα τους είχε στείλει στον αγύριστο με τις αλήθειες του.

Τον είχα γνωρίσει προσωπικά, λίγο καιρόν πριν αφήσει τα εγκόσμια και τον θυμήθηκα εξ’ αφορμής της εικόνας που παρουσίαζε το βράδυ της Κυριακής στην (Β)ουλή, η από το πουθενά αριστερά του Τσιπροσύριζα. Γι’ αυτούς  έλεγε ο αξέχαστος Λουντέμης ότι έμπαιναν στις αίθουσες με τα χέρια ελεύθερα, αλλά χωρίς κεφάλια, ως κλασικοί και ξεδιάντροποι χειροκροτητές.

Είναι για λύπηση, αλλά και για γερό ξύλο! Βρήκαν διαθέσιμες ιδιότητες και τις χρησιμοποιούν, ενώ ξέρουν ότι ο κόσμος ούτε να γελάσει έχει όρεξη μαζί τους. Ιδίως ο νεαρός, άπειρος, άσχετος, αλλοπρόσαλλος, ακαταλόγιστος, αρχιψεύταρος, Θαλέξης, κάθεται στο στασίδι του πρώτου πολίτη και γίνεται σωρός από πέτρες η σοβαρότητα και πέφτει επάνω του! 

Γίνεται ή όχι, μετά το γκρέμισμά του, αυτό το κομμάτι του χρόνου, που το αχρήστευσε η παρουσία του στη θέση του πρωθυπουργού, οι Έλληνες θα το αφαιρέσουμε από τις σελίδες της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας, ενώ όσοι τον ψήφισαν θα δεχθούν ευχαρίστως να γράψουν, ως τιμωρία, χιλιάδες φορές τη φράση

«Δεν θα το ξανακάνω ποτέ, ήμαρτον!»

Τιμωρούν τον ελληνικό λαό για να βγουν πάνω από το λάδι!

Στην πραγματικότητα, τιμωρώντας τον Ελληνικό λαό, με το να ψηφίζουν ως κακούργοι ολοένα πιο σκληρά μέτρα, ενώ ξέρουν ότι  δεν έχει άλλες αντοχές, επιχειρούν να ενοχοποιήσουν τους Έλληνες και με την πάροδο του χρόνου να ξεχαστούν τα δικά τους εγκλήματα. 

Είναι τόση η ελαφράδα τους και τόσο υπολογισμένη η επιλογή τους ως χρήσιμων ηλιθίων, ώστε περιττεύει ή πάει χαμένη κάθε υπόμνηση ότι η ιστορία είναι αμείλικτη και τιμωρεί σκληρά κάθε απόπειρα παραχάραξής της.

Τώρα πια μιλούν ο ένας στον άλλο, γιατί οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε να τους ακούνε, ούτε να τους βλέπουν και, φυσικά, δεν χρειάζεται να μετρηθεί ο άγιος θυμός τους, αφού και μια στιγμή πραγματικής ελευθερίας θα έφτανε, για να τους αφανίσει όλους η οργή του λαού. 

Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν ότι πριν από τη δική τους εξαπάτηση και το «μάντρωμά» τους από τη ράτσα των πολιτικών, που ξεπερνά σε αγριότητα τα πιο επικίνδυνα σκυλιά στον κόσμο ( ροτβάιλερ ), υπήρξε δοσοληψία με τους κολασμένους της γης, τη μαφία του χρήματος και του σκότους, για την υποδούλωση των Ελλήνων και τη μεθόδευση του αφανισμού τους. 

Και ακριβώς γι’ αυτό, ουδείς δίνει πια σημασία τι φέρνουν στην (Β)ουλή και τι ψηφίζουν οι αναθεματισμένοι.

Στις μυλόπετρες οι Έλληνες, στη χλιδή οι εθνοπροδότες!

Οι Έλληνες δεν είναι αθώοι, αλλά υπεύθυνοι για την κατεδάφιση της χώρας και την κλοπή και λεηλασία του εθνικού πλούτου. 

Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα, υποδουλώθηκαν οι Έλληνες και είναι εκτός φυλακής οι προδότες. 

Η πατρίδα μας ληστεύτηκε και λεηλατήθηκε. Με εργαλείο την τεχνητή κρίση, η Μαφία του Χρήματος και του Σκότους έβαλε στις μυλόπετρες, σχεδόν αποκλειστικά, τους Έλληνες! 

Το αποδεικνύουν αυτό οι μίζες και οι καταθέσεις των μιζαδόρων στο εξωτερικό, όπως το πιστοποιούν οι πολλές λίστες και οι οφσόρ με τις απίθανες ονομασίες.

Κυρίως, όμως, το αποδεικνύει, η ατιμωτική εξαίρεση των πολιτικών απατεώνων, από κάθε περικοπή, με πρωτοβουλία και απεριόριστη ανοχή των ίδιων των δανειστών. 

Η υπομονή των Ελλήνων τελείωσε και, όπως σημειώσαμε, αρκεί μία στιγμή πραγματικής ελευθερίας, για να έρθει ανάποδα ο ντουνιάς. Ούτε τα κάγκελα που τοποθέτησαν γύρω από τη (Β)ουλή, ούτε οι κλούβες, ούτε τα φορτηγά, ούτε καν τα ελικόπτερα δεν θα τους γλιτώσουν από τη ξεχειλισμένη οργή του λαού.

 Στα κάγκελα θα δουν τα μυαλά τους…

Θηριοτροφείο και θέατρο σκιών!

Η (Β)ουλή είναι θηριοτροφείο και θέατρο σκιών. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα, σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση του κορυφαίου - εθνικού συνταγματολόγου, Γιώργου Κασιμάτη, σεβαστού πανεπιστημιακού διδάσκαλου. 

Η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο "πείραμα" της νέας τάξης πραγμάτων, για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με τη δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές. 

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου.

Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου