Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΠΑΡΑ ΜΕ «ΠΟΛΛΑ» ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Screenshot_134.png
Ωρύονται οι καταστροφολόγοι του Συστήματος, μετά την ιστορική απόφαση του Βρετανικού Λαού, να αποδεσμευτεί από την Γερμανική δικτατορία της ΕΕ. 


Συνεχίζουν να βομβαρδίζουν ολημερίς τον Ελληνικό Λαό με εκβιαστικά διλήμματα, με καταστροφικές θεωρίες, που έχουν ως σκοπό να εκφοβίσουν τους Έλληνες και να μην επιτρέψουν να αναζωπυρωθεί το αίσθημα της Ελευθερίας από τα δεσμά της....... Ευρώ-δικτατορίας.


Λένε: «Η Στερλίνα θα υποτιμηθεί και οι Άγγλοι θα καταστραφούν»!!! Αν είναι δυνατόν!

Η Μ. Βρετανία είναι η 5 μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως. Η υποτίμηση της Στερλίνας θα αποτελέσει την σωτηρία της Αγγλικής Οικονομίας. Καλύτερο παράδειγμα από την Αυστραλία δεν υπάρχει. 

Η Αυστραλία με μία πολιτική σταθερή τα τελευταία έτη, κρατάει το Αυστραλέζικο Δολάριο υποτιμημένο, κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει τεράστιους ρυθμούς ανάπτυξης και γι αυτόν τον λόγο η Αυστραλία αποτελεί «ονειρικό» τόπο μετανάστευσης για εκατομμύρια ανθρώπους απ όλον τον κόσμο.

Κάθε κράτος αδέσμευτο από πολιτικές εξαθλίωσης και εθνοκτόνες πολιτικές μετανάστευσης, αποτελεί υπόδειγμα ελευθερίας! 

Η Μ.Βρετανία σύντομα θα αποτελέσει ζηλευτό τόπο και ένα κράτος υπόδειγμα για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, όπως ακριβώς και η μακρινή χώρα της Αυστραλίας, η οποία με πολιτικές στον τομέα της Οικονομίας και της Μετανάστευσης, αυστηρά και αποκλειστικά εφαρμόσιμες για το συμφέρον της χώρας, βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας οικονομίας και της μεταναστευτικής επιλογής εκατομμυρίων ανθρώπων.

Γι αυτόν τον λόγο και η αποτυχία του πολιτικού κατεστημένου στην Ελλάδα, να αδράξει την ευκαιρία  που ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός με το ιστορικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του έδωσε και να αποχωρήσει από την ΕΕ της τυραννίας, θα αποτελέσει την καταστροφή και περαιτέρω οδυνηρή περίοδο δεινών, για την δύσμοιρη Ελλάδα.

Μία είναι η σωτηρία των λαών…έξω και μακριά από την ΕΕ της τυραννίας και της δυστυχίας….

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΠΑΡΑ ΜΕ «ΠΟΛΛΑ» ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου