Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

VIVA.. EURABIA..!! ΣΟΚ! ΟΙ ΝΕΟΙ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» ΤΗΣ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ : ALLAHU AKBAR!


Οι αγαπημένοι “Νέοι Ευρωπαίοι» της Άνγκελα Μέρκελ (γνωστοί και ως Allah Akbar μουσουλμάνοι) προσπαθούν να βάλουν την «σφραγίδα» τους τώρα στην Σουηδία και την Ιταλία.

Η Ευρώπη πήρε μια άλλη γεύση του πολυπολιτισμικού «εμπλουτισμού» που σήμερα εισάγουν μαζικά, όταν ένας μουσουλμάνος άνδρας ουρλιάζοντας “Allahu Akbar” έσπασε τζάμια σε μια χριστιανική εκκλησία στη Σουηδία, ενώ το άγαλμα ενός αγίου στην Ιταλία μουντζουρώθηκε από έναν άλλο μουσουλμάνο, χρησιμοποιώντας τις ίδιες λέξεις Allahu Akbar με κακογραμμένα γκράφιτι.

Στην εκπομπή Infowars, σύμφωνα με την Fria Tider, ένας άνδρας έσπασε τα τζάμια των παραθύρων στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο κέντρο του Malmö την νύχτα της Κυριακής.

Η αστυνομία έλαβε μια κλήση στις τρεις η ώρα από τους ντόπιους που ανέφεραν το περιστατικό και όταν έφτασαν, ο άνθρωπος αυτός ο μουσουλμάνος αμέσως προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς με ένα ραβδί, πριν αναγκαστεί η αστυνομία να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού για να τον εξουδετερώσει. 

Δεν είναι περίεργο η αστυνομία να χρησιμοποιεί απλώς σπρέι πιπεριού; Τι απέγιναν τα όπλα;
«Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο άνθρωπος αυτός επιτέθηκε στην εκκλησία, επειδή είναι ένα σύμβολο της χριστιανικής πίστης», αναφέρει η έκθεση, σημειώνοντας ότι ο άνδρας φώναξε επίσης «Allahu Akbar» κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί της Skåne λένε ότι ερευνούν το περιστατικό ως «έγκλημα μίσους», αν και δεδομένης της υπερ-φιλελεύθερης μεταχείρισης από τους Σουηδούς προς τον μουσουλμανικό πληθυσμό, μην περιμένετε ο ένοχος να λάβει μια πολύ σκληρή τιμωρία.

Εν τω μεταξύ, στην ιταλική πόλη της Μπολόνια, το άγαλμα του San Petronio, πολιούχου της πόλης, υπέστη βανδαλισμούς από γκράφιτι που έγραφε “Αλλάχ Ακμπάρ” το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί, αν και οι αρχές επιτηρούν το βίντεο από την κάμερα, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τον δράστη.


Τα δύο περιστατικά είναι απίθανο να λάβουν έστω και ελάχιστη προσοχή από τα επικρατούντα μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη, που είναι πολύ απασχολημένα να δημοσιεύουν μεμονωμένα περιστατικά υποτιθέμενου ρατσισμού για να δαιμονοποιήσουν τους υποστηρικτές του Brexit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου