Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Γιατί και ως πότε θα πρέπει να ανεχόμαστε αυτή την ταπείνωση???

Η ΔΕΗ τους χαρακτηρίζει κακοπληρωτές και απειλεί τους πάντες με ομαδικό black out...

Τους κακοπληρωτές βάζει στο στόχαστρό της η ΔΕΗ

Στην ουσία πρόκειται για πάνω από 1,5 εκατομμύριο καταναλωτές νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που δεν τόλμησαν καν να προσπαθήσουν να μπουν στη ρύθμιση των 36 δόσεων που έληξε στις 31 Ιουλίου και η οποία παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.


Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, πρόκειται για 1,5 εκατομύριο μπαταχτσήδες συμπολίτες μας που έχουν χρήματα, που κατασπαταλούν τα χρήματά τους στη μεγάλη ζωή, και που αρνούνται συνειδητά να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με τη ζωή και την αντικειμενική πραγματικότητα όμως, πρόκειται για μια ακόμη έκφραση της συντελούμενης ταπεινωτικής γενοκτονίας του Ελληνικού πληθυσμού, μία μόνο πλευρά της οποίας .......είναι αυτή η κατάντια. 
Η αδυναμία δηλαδή περισσότερων από 1,5 εκατομμύριο συμπολιτών μας, να πληρώσουν ακόμη και με δόσεις ένα αγαθό το οποίο σε συνθήκες πραγματικού πολέμου, οι δυνάμεις κατοχής θα ήσαν υποχρεωμένες με βάση τις διεθνείς συνθήκες να εξασφαλίσουν σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Τα εξευτελισμένα τους ανδρείκελα όμως, σε συνθήκες "σωτηρίας" της χώρας, όχι μονάχα δε φροντίζουν για τα στοιχειώδη και αυτονόητα... 

Όχι μονάχα δεν αναγνωρίζουν ότι εξ αιτίας τη δικής τους δουλοπρέπειας οδηγείται σε μαζική εξαθλίωση ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία...

Αλλά φτάνουν στο ακραίο σημείο, ενθαρρυμένοι από τη δική μας την ανοχή, να απειλούν τα θύματά τους με ακόμη μεγαλύτερη δυστυχία και με πρωτοφανές πλιάτσικο στα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία όλων των πολιτών.

Το ερώτημα είναι απλό: Τι άλλο πρέπει να γίνει για ν αρχίσουν επιτέλους να πέφτουν κεφάλια???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου