Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Anonymous: Να γιατί πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος -Προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται.



Η ομάδα Anonymous δημοσίευσε μια νέα προειδοποίηση, που αναφέρει ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε μια ακόμη παγκόσμια σύγκρουση -και ότι το κόστος θα είναι ακόμη υψηλότερο από αυτό του τελευταίου πολέμου.
Η οργάνωση δημοσίευσε ένα βίντεο το Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Στο επτάλεπτο αυτό κλιπ, ένας άντρας που φοράει μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes ακούγεται μέσω μιας ψηφιακής φωνής που εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα ...
...τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους», δήλωσε η άγνωστη φιγούρα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκοσμίους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο».
«Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Anonymous.

Ο αφηγητής στο βίντεο αναφέρει πως οι Αμερικανοί απειλούν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα, ενώ παράλληλα ασκούν πίεση προς την Κίνα.

Οι Αμερικάνοί ζητάνε από τους Κινέζους να τιμωρήσουν την Πιονγιάνγκ για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για περαιτέρω δράση των ΗΠΑ. Επισημαίνουν επίσης πως η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή πιθανότατα να οδηγήσει σε αντίποινα.

Οι «πρακτικοί Κινέζοι», οι οποίοι έχουν κατ' επανάληψη ζητήσει ηρεμία μεταξύ Ουάσιγκτον και Πιονγιάνγκ, «αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους», σύμφωνα με τους Anonymous.

Το Πεκίνο συμμετείχε πρόσφατα σε μια σπάνια δημόσια διαμάχη με την Πιονγιάνγκ και ζήτησε από τους πολίτες της στη Βόρεια Κορέα να φύγουν από τη χώρα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας. Πάντως, μαζί με τη Ρωσία αρνήθηκαν να συγκεντρώσουν τα στρατεύματά τους στα σύνορα της Βόρειας Κορέας.

Τα πρόσφατα βήματα που έγιναν από τη σύμμαχο των ΗΠΑ, Ιαπωνία, έδειξαν επίσης ότι οι τρέχουσες εντάσεις θα φτάσουν σύντομα σε ένα βίαιο τέλος, σύμφωνα με τους Anonyous.

Μετά από αρκετούς πυραύλους της Βόρειας Κορέας που προσγειώθηκαν σε θάλασσες κοντά στην Ιαπωνία, εξέχοντες πολιτικοί του Τόκιο ζήτησαν μια νέα ερμηνεία των νόμων που υιοθετήθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σχετικά με τον περιορισμό εκτόξευσης πυραύλων.

Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας οδήγησαν επίσης σε αύξηση των πωλήσεων αγαθών επιβίωσης και πυρηνικών καταφυγίων, κάτι που, πάντα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Anonymous, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Ιαπωνία προετοιμάζεται για μια μεγάλη επίθεση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτή τη δυνατότητα συνάντησης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αν αυτή γίνει «υπό τις κατάλληλες συνθήκες», αλλά ο γραμματέας του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ αργότερα δεν φάνηκε απόλυτα βέβαιος για την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η ομάδα Anonymous, η οποία ξεκίνησε το 2003 ως ομάδα επαγρύπνησης του διαδικτύου, ολοκλήρωσε το βίντεο προτρέποντας τους θεατές να «προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται».

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου