Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Έκαναν πίσω για το Γένος ...Αυτοί οι ηγέτες μας ταιριάζουν ;;;


Γελάνε και οι κότες ...Οι λιράτες !
Το ξεχερβαλωμένο  σάπιο πολιτικό καθεστώς έκανε πίσω ...Μπροστά στη βουλευτική τους έδρα την έκαναν γυριστή ...Τρόμος ο Μπαρμπα-Φώτης που θέλει να ηγηθεί μιας Ελλάδας Πολιτισμικής !
Μην παραπονιέστε κανείς σας τέτοιοι είμαστε τέτοιοι ηγέτες μας ταιριάζουν
...Αλλά στο ΣτΕ θα τα πούμε μην ξεχνάτε 17 Μαίου  ...Πατριώτη Καμένο να μας γράφεις !

Αποσύρθηκε τελικά, για να κατατεθεί εκ νέου την προσεχή εβδομάδα, η βουλευτική τροπολογία για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.
''Ιδού οι νέοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος ''

Την απόσυρση της τροπολογίας που είχε κατατεθεί από 84 βουλευτές της ΝΔ στην κύρωση συμφωνίας Ελλάδας-Νιγηρίας, προκειμένου αυτή να κατατεθεί στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές ότι η τροπολογία εντάσσεται σε μικροκομματικό σχεδιασμό, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να έχει κατατεθεί στην πρόταση νόμου που έχει υποβληθεί από το κόμμα του για την ιθαγένεια. Αν και ο  Καμμένος δήλωσε σύμφωνος με το περιεχόμενο της πρότασης, εξέφρασε την ικανοποίηση του που αποσύρθηκε η τροπολογία γιατί η συζήτηση της θα παραβίαζε τον Κανονισμό( αυτό τον πείραξε )

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της θεωρεί την τροπολογία αυτή μικρόψυχη και φοβική και δεν μπορεί να την αποδεχθεί.

Το λόγο ζήτησε και ο Γιώργος Κυρίτσης από τη ΔΗΜΑΡ, ο οποίος δήλωσε αντίθετος με την πρόταση των βουλευτών της ΝΔ.

Σε παρέμβαση του, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή δήλωσε σύμφωνος με τη τροπολογία και κατήγγειλε ότι η τροπολογία αποσύρθηκε όχι για να τηρηθεί το γράμμα του Κανονισμού της Βουλής αλλά οι μικροκομματικές σκοπιμότητες διότι ''ο πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ''.

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου