Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ...VIDEO

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...!!!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗΤο θέμα της Καναδικής επένδυσης χρυσού στο Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνάντηση που είχαν ο Καναδός πρέσβης στην Ελλάδα και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης.


Ο πρέσβης δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί την εταιρεία αλλά την Καναδική κυβέρνηση η οποία εγγυάται (;) για την σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία της εταιρείας ELDORADO GOLD CORP., μητρικής της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ! Μάλιστα. Αν εκπροσωπούσε δηλαδή την εταιρεία τι θα έλεγε;

Ο γλοιώδης Καναδός μπρόκερ πήρε την απάντηση που του άρμοζε από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Δεν σας θέλουμε και δεν θέλουμε να το συζητήσουμε άλλο! Άντε γεια ΛΑΜΟΓΙΑ!

Για να έχεις δουλειά, μπορείς να πουλήσεις μόνο τον εαυτό σου (με διάφορους τρόπους, είναι δικαίωμά σου), όχι όμως ολόκληρες περιοχές και όλες τις επόμενες γενεές. 

Για να βγει η χώρα από την κρίση πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι ΕΜΕΙΣ, όχι να χαρίζουμε ό,τι έχουμε στον καθένα περιστασιακό που ήρθε για αρπαχτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου