Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ.


Στη μάχη της Κρήτης, όταν οι Ναζί έπεφταν κατά χιλιάδες από τον ουρανό, οι Κρητικοί τους περίμεναν και τους τελείωναν πριν πατήσουν το νησί. 

Τελικά; Ναι υπέκυψαν μπροστά στη επιδρομή των βαρβάρων αλλά πολέμησαν σαν πραγματικοί ήρωες υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.

Αλλά ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος, διότι οι βρομίαρηδες κόλλησαν σε ένα γενναίο λαό, με αποτέλεσμα η εισβολή στην ΡΩΣΙΑ να καθυστερίσει και ήταν η αρχή της ήττας τους.

Σήμερα...ένα άλλο νησί είπε ΟΧΙ. 

Αμέσως οι νεοναζί επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον τους να τους στραγγαλίσουν! 

Δεν έριξαν, αλεξιπτωτιστές, ούτε τα τανκς, αλλά τα νέα τανκς, βλέπε ευρώ να τους ισοπεδώσουν. 

Αλλά δεν φτάνει αυτό μόνο, το χειρότερο εδώ στην Ελλάδα, οι ντόπιοι φίλοι τους μέσω καναλιών αλλά κυβερνητικών σαιτς, τα ξέρετε πλέον, επιτέθηκαν με μίσος εναντίον τους διότι τόλμησαν, άκουσον άκουσον, να σηκώσουν κεφάλι στην επιδρομή του ΑΤΙΛΛΑ Νο 3!

Αλλά πάμε στην αυριανή ημέρα. 

Έχουμε εθνική εορτή αλλά παράλληλα έχουμε οικονομική κατοχή. 

Ενώ είναι ευκαιρία, να τιμήσουμε όχι μόνο τους ήρωες του 21, αλλά να δείξουμε την πλήρη αντίθεση μας σε αυτά που τραβάμε, ακόμη και παραμονή μιας Εθνικής εορτής παραμένουμε παγερά αδίαφοροι. 

Και θα μου πεις πως; Μα να αναρτήσουμε την σημαία μας, να τιμήσουμε τους πρόγονους,μας, αλλά και να στείλουμε μήνυμα στους ντόπιους δυνάστες μας, ότι εμείς είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε.

Αυτή η εγκληματική αδιαφορία μας δίνει τροφή σε όλους αυτούς, μόλις καθαρίσουν με το ξεπούλημα του ηρωικού νησιού μας , να μας αποτελειώσουν διότι ακόμη και τώρα είμαστε τραγικά αδιάφοροι.

Τελικά το δόγμα του ΣΟΚ έπιασε τόπο. 

Η ΚΥΠΡΟΣ μας παραδίδεται στις ορέξεις των εχθρών του Ελληνισμού και εμείς λέμε ξανά, έλα μωρέ η ΚΥΠΡΟΣ είναι μακρυά με τον τρόπο μας.

Ακόμη και τώρα αντιστάσου. 

Βάλε την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι σου, πήγαινε στις αυριανές παρελάσεις και με ειρηνικό τρόπο αλλά δείξε την αντίθεση σου όχι μόνο στην υποδούλωση της ΚΥΠΡΟΥ μας αλλά και στην σημερινή κατοχή.

Κάνε κάτι διαφορετικά, ΚAΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ


Υ.Γ. Αν ακόμη έχεις φιλότιμο, βάλε την σημαία στο μπαλκόνι σου, πήγαινε με μια σημαία στο χέρι σου και δείξε ότι δεν τελείωσες, αλλά είσαι ζωντανός και θα πολεμήσεις.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου