Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Mας απειλούν οι απατεώνες της Ε.Ε. με νέα εξοντωτικά μέτρα!!!

Σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι γλυτώσουν από την μέγγενη της ΕΕ και βγουν από την Ευρωζώνη, τότε οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι παρέα με τους γερμαναράδες του 4ου Ράιχ, σκοπεύουν να βγάλουν το "άχτι" τους σε εμάς "μαστιγώνοντάς" μας με νέα σκληρά μέτρα!

Ως ενιαίο με την Ελλάδα φαίνεται να αντιμετωπίζουν το Κυπριακό πρόβλημα οι Γερμανοί. 

Θεωρώντας τις...

δύο οικονομίες αλληλο-συμπληρούμενες, σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών εκπονούν αυτή τη στιγμή σχέδιο "στήριξης" της Ελλάδας, με νέο -εκτός του ήδη συμφωνηθέντος- πακέτο στήριξης, στην περίπτωση πάντα μη εξεύρεσης τελικής λύσης στην Κύπρο.

Κύκλοι υπό τον τρισάθλιο υπουργό Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε, εκτιμούν πως σε περίπτωση εξόδου της Κύπρου από τη Ευρωζώνη, θα χρειαστεί και άλλο "πακέτο βοήθειας" για τη χώρας μας, που σημαίνει νέα σκληρότερα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες. 

Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν το κόστος του νέο αυτού προγράμματος σε 10-15 δισ. ευρώ, εάν και αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει προσδιοριστεί τελικά.

Εκπρόσωποι της γερμανικής -ναζιστικής- κυβέρνησης παρακολουθούν πολύ στενά τις διεργασίες που υπάρχουν μεταξύ του Ελληνικού και Κυπριακού τραπεζικού τομέα, ενώ πληροφορίες τονίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τηλεφωνική παρέμβαση του Σόιμπλε προς τη μεριά της Ελληνικής κυβέρνησης.

Δηλαδή θα βρουν νέους "υπέροχους" τρόπους για να μας πάρουν σπίτια, καταθέσεις, τα κορμιά μας, τα παιδιά μας και ότι άλλο ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι έχουμε. 

Εκτός αν αρχίσουμε να λέμε όχι και εμείς, έτσι για αλλαγή, και να μην θεωρούμε την Ευρωζώνη σημαντικότερη από τις ζωές μας και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου