Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε κρίση...η Πατρίδα σε κίνδυνο !.Τυχαία όλα;;;

Η περιοχή μας ολόκληρη «βράζει». Είναι ολοφάνερο ότι ζούμε το προοίμιο συγκλονιστικών εξελίξεων, οι οποίες θα φέρουν ολική ανάπλαση του γεωγραφικού μας μήκους και πλάτους: αλλαγές συνόρων, μετακινήσεις πληθυσμών, μεταβολές καθεστώτων και πολλά άλλα που... έως πρόσφατα δεν μπορούσε να διανοηθεί ούτε η πιο ευφάνταστη σκέψη. Και όλα αυτά μέσα στο ...
...περίγραμμα ολόκληρου «ειδικού» προγραμματισμού, που επιβάλλει τη βίαιη μετάλλαξη της τριγύρω μας πραγματικότητας, αλλάζοντας τελείως τις παραστάσεις μας για τον κόσμο και τα φαινόμενά του.

Θα πρόκειται για ένα απότομο και ξαφνικό τέλος της έως σήμερα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) και τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στη «γειτονιά» μας, αλλά και μέσα στην πατρίδα μας, αυτό μαρτυρούν. 

Από την «αραβική άνοιξη» και την «ελληνική κρίση» μέχρι την προσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ και την κουρδική εκεχειρία. Ο πόλεμος στη Συρία μοιάζει να είναι «επί θύραις».

Και μέσα σε όλα αυτά τα δραματικά η Ελλάδα είναι τελείως απροετοίμαστη!

Οι κυβερνώντες τη χώρα, κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, «φρόντισαν» να ξεγυμνώσουν τον εθνικό μας ιστό, διαλύοντας κάθε τομέα της πολιτείας μας... Ακόμα και τους πλέον νευραλγικούς, όπως είναι π.χ. τα σώματα ασφαλείας. Έτσι, στα πάντα κυριολεκτικά η Ελλάδα πιάνεται «εξ απήνης». 


Στον ύπνο! Εξωτερική πολιτική είναι πια σαφές και στον πλέον αδαή ότι δεν έχει. Το ίδιο και παιδεία, υγεία, πολιτισμό κτλ. Αλλά και στα θέματα της οικονομίας, θεωρούμε ότι θα πρέπει κάποιος να είναι εντελώς ανόητος, για να πιστεύει ότι η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική των Μνημονίων και της Τρόικας είναι ποτέ δυνατόν να φέρει κάποια έστω λύση.

Εκεί όμως που η κατάσταση φαίνεται να μην πηγαίνει άλλο είναι στο μείζον, το τόσο νευραλγικό, θέμα των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Έχουμε γράψει και άλλοτε ότι με όλα αυτά τα απαράδεκτα που γίνονται από πλευράς «κυβέρνησης» (με το «πετσόκομμα» των αποδοχών των αξιωματικών, υπαξιωματικών και λοιπών στελεχών εν αποστρατεία και εν ενεργεία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων), το ηθικό των υπηρετούντων στον Στρατό Ξηράς, το Ναυτικό και την Αεροπορία είναι στο ναδίρ. Είναι καταρρακωμένο και, ασφαλώς, κάθε άλλο παρά «ακμαίο» μπορεί να χαρακτηριστεί. 


Πράγματι, είναι αδιανόητα όλα όσα πράττουν σε βάρος των ένοπλων φρουρών του γένους άτομα που ελάχιστη, ή καμία, σχέση δεν έχουν με τα όπλα. 

Ταπεινώνουν το στράτευμα, λειτουργώντας ουσιαστικά χειρότερα και από παραδοσιακούς μας εθνικούς αντιπάλους...

Βεβαίως, εμείς καμία απολύτως προσδοκία και σε κανέναν τομέα δεν έχουμε από αυτή εδώ την άθλια «κυβέρνηση». Μία «κυβέρνηση»-τοποτηρητή αλλότριων δυνάμεων, η οποία βάλλει φανερά κατά των Ελλήνων, αφήνοντας ανενόχλητους και ασύδοτους αλλοδαπούς κακοποιούς και εχθρούς, καθώς και τις πράξεις τους. 


Τους φταίνε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και αφήνουν στο απυρόβλητο τους ξένους πράκτορες... Συρρικνώνουν τις αποδοχές των στρατιωτικών, την ώρα που τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα χρωστούν σε τράπεζες και δημόσιο... «της Μιχαλούς»! 

Και καταστρέφουν τις καριέρες και το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, καθώς και των οικογενειών τους, τη στιγμή που προκλητικότατα οι πολιτικάντηδες που έβλαψαν τον ελληνισμό κυκλοφορούν πανελεύθεροι. 

Είναι μία «κυβέρνηση-Ιούδας»... Πρέπει να φύγει!

ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

bordersgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου