Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ‏ - ΒΙΝΤΕΟ.

Καταγγελίες φτάνουν καθημερινά στο Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα απ΄ όλη την Ελλάδα, για τοποθετήσεις διευθυντών και στελεχών στις ΔΟΥ με «πράσινα» και «γαλάζια» κριτήρια. 

Καταγγελίες που δημοσιοποιούνται και στον ημερήσιο τύπο.

Καταγγελίες που μιλούν ακόμα και για «στοχευμένους» ελέγχους επί «δικαίων και αδίκων».


Καταγγελίες που έχουν κάνει αμφιλεγόμενη την ελεγκτική μονάδα ακόμα και του ΣΔΟΕ του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν οι ίδιοι οι Υπουργοί και που είδαν επίσης το φως της δημοσιότητας μιλούν για συστάσεις της Τρόϊκας, που ζητούσε το ΣΔΟΕ να τεθεί κάτω από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και επήλθε ο συμβιβασμός της διάσπασης... του σώματος στα δύο.


Οι μεγάλες επιχειρήσεις στην πολιτική ευθύνη των ανθρώπων του Μαξίμου και άλλες στον Γ.Γ. κ. Θεοχάρη.


Η παραδοχή είναι κοινή πως το ΣΔΟΕ είναι υποστελεχωμένο, σχεδόν αποψιλωμένο από ελεγκτές πρώτης γραμμής, όπως άλλωστε δημόσια ομολογούν ακόμα και οι ίδιοι οι επικεφαλής των τμημάτων. 


Παρά ταύτα, η κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά να ενισχύσει το δυναμικό του και προτιμά το ΣΔΟΕ να είναι ο ισχυρός βραχίονας του Πρωθυπουργού και του εκάστοτε απ' αυτόν διορισμένου Υπουργού.


Προς αυτήν την κατεύθυνση ακριβώς έγινε ακόμα μία προσπάθεια ενίσχυσης του «κομματικού» βραχίονα εντός του ΣΔΟΕ, με την... μέθοδο της τοποθέτησης.Και όλα αυτά γιατί το ΣΔΟΕ ελέγχει τους εντιμότατους φίλους της Τρόϊκας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.


Οι «νταβατζήδες», οι μεγαλοεργολάβοι, η μιντιακή διαπλοκή βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου, διεθνείς συνεργασίες για την αποκάλυψη σημαντικών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και «μαύρου» χρήματος...



http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=8495&language=el_GR&itemid730=9087&detail730=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου