Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ... ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ! Στρατόπεδα συγκέντρωσης πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν την εφορία!


Στρατόπεδο συγκέντρωσης εντός της Αττικής προκειμένου να μετατραπεί σε φυλακή για να μεταφερθούν εκεί οι χιλιάδες που πολίτες που χρωστάνε στο δημόσιο δεν μπορούν να πληρώσουν για διάφορους λόγους και πρόκειται να συλληφθούν βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Βουλή ο υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει κάποιες μέρες πριν.
Μάλιστα στην εν λόγω φυλακή θα υπάρχει και πρόγραμμα "σωφρονισμού" με ειδικά μαθήματα τα οποία θα χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για να μην επαναλαμβάνουν το "έγκλημα" οι πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία απλά δεν έχουν να πληρώσουν αυτά
που τους καταλογίζει η εφορία.
Ο υφυπουργός δήλωσε ότι «αναζητούνται χώροι, σε αγροτικά καταστήματα κράτησης για όσους έχουν ποινές έως δύο έτη και έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα» και στην συνέχεια πρόσθεσε πως«μέχρι να ολοκληρωθούν οι νέες δομές στα αγροτικά καταστήματα αναζητούμε προσωρινές λύσεις. Όντως αναζητούμε στρατόπεδο εντός της Αττικής ώστε με την κατάλληλη διαμόρφωση να πάνε εκεί».
Πέραν αυτών ο κ. Καραγκούνης ανέφερε πως «το 67% του πληθυσμού των φυλακών είναι αλλοδαποί. Εάν δεν τους είχαμε τότε οι φυλακές θα έφταναν και θα περίσσευαν για τους έλληνες κρατουμένους».
Επίσης στο χώρο αυό θα μεταφέρονται και οι συλληφθέντες ή καταδικασθέντες για άλλου είδους οικονομικά αδικήματα, όπως οικονομικές απάτες κλπ.
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης υπολογίζουν σε "αρκετές χιλιάδες" τις συλλήψεις λόγω αδυναμίας καταβολής των φόρων που έχει επιβάλλει η τρόϊκα και "Απλά ο ΚΟρυδαλλός δεν τους χώράει πλέον".
Το ίδιο θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητείται και το είδος της "εκπαίδευσης" που θα έχουν προκειμένου οι πολίτες να πληρώνουν μελλοντικά πρώτα τους φόρους τους και μετά να φροντίζουν τα της διαβίωσής τους. Κάτι που είναι μονόδρομος για την τρόϊκα, αφού σε διαφορετική περίπτωση είναι αδύνατον να εξοφληθούν οι δανειστές.
Πάντως ειδικά το πρόγραμμα "φορολογικής αναμόρφωσης" θυμίζει πολύ το αντίστοιχο πρόγραμμα που είχε εφαρμοστεί στην Κίνα του Μάο ή στην παλά Σοβιετική Ένωση για την "ιδεολογική διαφώτιση" των εγκλείστων διαφωνούντων με τα καθεστώτα στις φυλακές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου