Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ....

Ρεσιτάλ «αξιοπρέπειας» δίνει τις τελευταίες ώρες το άθλιο τσίρκο που μας κυβερνά - Το χορό άνοιξε ο σιχαμερότερος των σιχαμένων, ο τζάμπα μάγκας με το «αριστερό» πρόσημο στο δόξα πατρί, που γράφει ανάγλυφα τη φράση «πολιτικός απατεώνας»...

Αυτός ο καταλύτης της αθλιότητας που περιφρονώντας μαζί με τα συνεταιράκι του ακόμη και ρητή απόφαση του ΣτΕ προσυπέγραψε τη μονιμοποίηση του κεφαλικού φόρου που όμοιό του δεν τόλμησαν να επιβάλλουν στον τόπο μας ούτε οι Οθωμανοί.

Το χορό συνέχισε ο δηλωσίας πρωθυπουργός του μηδενικού πολιτικού φιλότιμου και της ανύπαρκτης προσωπικής αξιοπρέπειας που παραμένει σιωπηλός ακόμη και όταν με τρόπο προκλητικό ο υπαλληλίσκος της τρόικας απολύει από τηλεοράσεως τον ίδιο του τον υπουργό.
Σιωπά μαζί του και σιχαμερότερος που πρότεινε το Μανιτάκη γι αυτή τη θέση. Δε διαθέτει καν το ηθικό ανάστημα να προστατεύσει από το διασυρμό τον ίδιο τον πολιτικό του συνεργάτη. 

Κανένα τίμημα αξιοπρέπειας δεν είναι ικανό για να ξεγαντζωθούν οι τιποτένιοι από τις καρέκλες της κυβερνητικής εξουσίας.

Συνέχεια σ αυτό το τσίρκο της αθλιότητας... 


Δίνει ο ολετήρας του έθνους. Δε διστάζει να περιφρονήσει τους πάντες και τα πάντα, αρνούμενος να παρευρεθεί στην εξεταστική επιτροπή για τη λίστα της ντροπής, που αποτέλεσε το εργαλείο του πολιτικού εκβιασμού, προκειμένου να στείλει τη χώρα στον Καιάδα.

Οι μεγαλοκουβέντες του Μαρκογιαννάκη για βίαιη προσαγωγή ξεχάστηκαν εν μια νυκτί…

Οι μεγαλοδηλώσεις του προσκυνημένου πρωθυπουργού για μια και μοναδική εξεταστική επιτροπή, ξεχάστηκαν κι αυτές. Χάθηκαν πίσω από τη σκόνη που αφήνει σερνόμενος στον κατήφορο της προσωπικής και πολιτικής υποταγής του…

Και όλα αυτά ξέρεις γιατί???

Γιατί ενώ σε πάνε γαμιόντας τρία χρόνια τώρα- εσένα μαλάκα λαέ - που αντί να σηκωθείς ορθός, αντί να τους το κόψεις και να τους το βάλεις στο στόμα τους, εσύ συνεχίζεις σκυμμένος να περιμένεις πότε θα βγει ο ένας για να μπει ακόμη πιο βαθιά ο επόμενος.

 Ένα λαό πόρνη σε κατάντησαν και γελάνε σε βάρος σου κάθε φορά που επιλέγεις ποιος είναι ο καταλληλότερος για να σε ξεκολιάσει την επόμενη φορά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου