Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Business Insider: «Ο διεφθαρμένος Νότος και οι Ιρλανδοί θα οδηγήσουν την Ευρώπη σε πόλεμο»

war_in_europe
Πέφτουν οι μάσκες των Δυτικών…
Με ένα γεμάτο εμπάθεια φασιστικό δημοσίευμα ο οικονομικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Business Insider, θεωρεί ότι η παραμονή των «διαφθαρμένων χωρών» του Ευρωπαϊκού Νότου στην ΕΕ θα οδηγήσει σε πόλεμο. 
Κλασσικά οι ευθύνες ενδεχόμενης κλιμάκωσης σε παγκόσμιο επίπεδο επιρρίπτονται στους μεσογειακούς πληθυσμός και στους Ιρλανδούς από τους απογόνους των ιεροεξεταστών του Μεσαίωνα.
Επιχειρείται πλέον ανοιχτά κλίμα πόλωσης στην Ευρώπη, προκειμένου να οδηγηθεί σε διάλυση και να επιβληθεί η παγκόσμια κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Το ιταλικό σύννεφο θα σκεπάζει για πολλούς μήνες ακόμη την Ευρώπη, η Κύπρος βυθίζεται στα σκάνδαλα, ο φίλος του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ και Υπουργός Προϋπολογισμού Ζερόμ Καϊζάκ αποδείχτηκε κοινός απατεώνας, ενώ ακόμη και στην Ισπανία η πριγκίπισσα Κριστίνα φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο, όπως επίσης ζήτημα χρόνου είναι να ξεσπάσει σε όλο της το εύρος και η υπόθεση του Πρωθυπουργού Ραχόι».
«Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν ακόμη μία φορά τους διεφθαρμένους Έλληνες, Ιταλούς, Κύπριους, Ιρλανδούς, Πορτογάλους και Ισπανούς, ως εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες να εθελοτυφλούν και να μη βλέπουν πως και αυτή η νέα απόπειρα διάσωσης της Ε.Ε. είναι καταδικασμένη να αποτύχει, καθώς και πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την εθελούσια διάλυση», συνεχίζει το δημοσίευμα και καταλήγει συγκρίνοντας την Ευρώπη με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία:
«Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν έπεσε λόγω μίας μονάχα αιτίας… Όσο περισσότερο συνέθλιβε τις περιφερειακές περιοχές της για να διατηρήσει τον πλούτο της τόση περισσότερη αντίσταση συναντούσε» και τόσο μεγαλύτερο γινόταν το πρόβλημα. 
Στο τέλος η περιφέρεια ξεζούμισε ολόκληρη την Αυτοκρατορία». Η καλύτερη ή, πιο ξεκάθαρα, η μόνη συμβουλή προς τις ευρωπαϊκές χώρες του Νότου είναι να οδεύσουν εκτός Ε.Ε… Το σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας καταρρέει σιγά-σιγά και όσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι πιέσεις προς την περιφέρεια. 
Και αυτό είναι που πρέπει να φοβόμαστε όλοι, διότι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα χυθεί αίμα, το οποίο θα λερώσει και τον υπόλοιπο κόσμο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου