Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Στην υπηρεσία του διεθνιστικού εθνομηδενισμού, με άρμα την πατριδοκαπηλεία και θύμα τα σύμβολα!


Σαν εικόνα του θέματος, δεν θα μπορούσαμε να επιλέξομε άλλη, από την ήδη χρησιμοποιημένη και σε άλλα θέματα εικόνα της Ελληνικής σημαίας και της διαχρονικότητας του Ελληνισμού.

Έχομε πολλές φορές αναφερθεί στο φαινόμενο της απαξίωσης και του ευτελισμού των Εθνικών συμβόλων από κατευθυνόμενες ομάδες δήθεν αριστεριστών, αναρχικών και ότι άλλο φυντάνι έχει φυτέψει η νέα τάξη στο ακυβέρνητο προπαγανδιστικό θερμοκήπιο των νεοελλήνων, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί εκσυγχρονιστές, φορείς της ανατροπής, της αναγέννησης και του ανθρωπισμού, πέρα από σύνορα και εθνικές οντότητες…λένε.......
Το τι στην πραγματικότητα είναι και τι αντιπροσωπεύουν οι ενέργειες και οι πράξεις τους, ας το ψάξουν οι ίδιοι να το βρούν, μελετώντας καλλίτερα τα συνθήματα και τα οράματα της νέας τάξης και των διεθνών επιβητόρων που υποτίθεται ότι πολεμούν.

Πόσο εχθρός της νέας τάξης και της παγοσμιοποίησης μπορεί να είσαι όταν υπηρετείς πιστά τα δικά της δόγματα της κατάργησης των συνόρων και της αμαύρωσης των εθνικών συμβόλων ;

Πόσο εχθρός τους μπορεί να είσαι όταν βάζεις πάνω από τα δικαιώματα και τη φτωχοποίηση των Ελλήνων και του ίδιου σου του εαυτού αν είσαι Έλληνας, τα δικαιώματα δούρειων ίππων φερμένων και εγκατεστημένων από τους διεθνείς μακελάρηδες των λαών, σε καιρούς χαλεπούς για τους ίδιους τους οικοδεσπότες ;

Ο λόγος, για το θλιβερό φαινόμενο που έκανε πάλι την εμφάνιση του το Σάββατο στη διαδήλωση διαμαρτυρία για συμπαράσταση των αδελφών μας στις Σκουριές και στην μπότα των εποικιστών που έχει στύψει τις ζωές τους και τον τόπο τους.

Ας καταλάβομε όλοι μας, ότι δεν προσφέρονται τα δεινά των συνελλήνων για κανενός είδους πατριδοκαπηλία, αλλά αποτελούν αιτία και αφορμή, για γενική ενότητα.

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Κρήτη, με την επέλαση των ΒΑΠΕ και το ξεπούλημα της πατρικής γής σε πολυεθνικά συμφέροντα.

Με το ξεπούλημα του φυσικού πλούτου και των υγειών παραγωγικών μονάδων, σε ξενόφερτους νεοτσιφλικάδες.

Όταν μέσα από τις τάξεις της συγκέντρωσης σηκώθηκαν οι Ελληνικές σημαίες και συγκεκριμένα από τις τάξεις του ΕΠΑΜ, κάποιοι αλλεργικοί στη σημαία, όπως οι βρικόλακες στο φως, όρμισαν με πάθος και αλαλάζοντας κατ’ αυτών και της σημαίας που τόλμησαν να φέρουν μαζί τους.

Και αυτοί, το πιο λυπηρό είναι, ότι τις δίπλωσαν, τις υπέστειλαν για να έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν να παρευρίσκονται στην «διαμαρτυρία».
Ναι. Εδώ, η λέξη πλέον έχει ανάγκη τα ομοιωματικά !

Λες και η συγκέντρωση, δεν ήταν Ελλήνων, λες και τα δίκαια που καλούνταν ο κόσμος να υπερασπιστεί, δεν ήταν Ελληνικά ! Οι Σκουριές, δεν αποτελούν μέρος της Ελληνικής επικράτειας και έχουν δική τους σημαία, τα πανό και τα πλακάτ. Απρόσωπη δηλαδή και άχρωμη, χωρίς συμβολισμούς, χωρίς νόημα και περιεχόμενο.

Αυτήν ακριβώς τη σημαία θέλει διακαώς και η νέα τάξη των επικυρίαρχων για όλους τους λαούς και τα έθνη που θέλει να υποτάξει.

Την ακαθόριστη, την άνευ ιστορικής αξίας, τη σημαία των ρεμπεσκιέδων όχλων. Οχλοκράτες γαρ οι ίδιοι ονειρεύονται να γίνουν.

Να πούμε εδώ, το γνωστό και τετριμμένο, όσοι δεν αισθάνονται Έλληνες και ασφυκτιούν κάτω από τα χρώματα και την αίγλη της Ελληνικής σημαίας, να αποχωριστούν τις μάσκες και να διαλέξουν στρατόπεδο και σημαία που να τους οξυγονώνει το ηθικό ;

Το «διαίρει και βασίλευε», θα το βόλευε μια τέτοια τακτική, ας το καταλάβουν έστω οι ακούσιοι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης.

Όσο οδηγούμαστε προς την τρύπα του χωνιού που μας καταπίνει, ας ανατάξομε ηθικό και ψυχή και ενωμένοι σε μια γροθιά όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα τοποθέτησης ιδεολογικής και μικροπολιτικής σκοπιμότητας, όλοι με κοινό όραμα και στόχο την Ελλάδα

Και ναι ! Κάτω από την Ελληνική σημαία, ποιο άλλο σύμβολο είναι ικανό να την υποκαταστήσει;

ΚΑΜΙΑ μάχη δεν έγινε ποτέ στην ιστορία των λαών, χωρίς σημαία.
Μόνο όπου έδωσε ο Ελληνισμός ομόψυχα τους αγώνες του, λυγούσε η ιστορία και έτρεμαν οι εχθροί της Ελλάδας. 

Αυτοί πάθαιναν πανωλεθρίες και οι Έλληνες έγραφαν ιστορία. Μην τα ισοπεδώνομε όλα τώρα !
Ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί, ότι η έννοια του ρατσισμού και του εθνικισμού, καμία απολύτως επίδραση και σχέση δεν έχουν με τον παραδοσιακά φιλόξενο και σε κάθε αποδιωγμένο λαό συμπαραστάτη, Ελληνικό λαό. Και το ‘χει αποδείξει πολλές φορές ιστορικά μέσα από διαδηλώσεις και εκδηλώσεις συμπαράστασης και για τον Παλαιστινιακό και για τον Κουρδικό λαό, όπως και για κάθε λαό θύμα του διεθνούς επεκτατισμού.

Μεμονωμένα παραδείγματα ρατσισμού και απανθρωπιάς, μην τα βάζομε μπροστά, αμαυρώνοντας την εικόνα του Ελληνικού φιλότιμου και του Ελληνικού μεγαλείου, που ούτως ή άλλως λείπει παντελώς από τα βάρβαρα στίφη και τη νοοτροπία των διεθνών επικυρίαρχων που τώρα όρμισαν σαν λαίλαπα και στα δικά μας χωράφια.

Ας μη γίνονται οι ίδιοι οι Έλληνες ή μέρος αυτών εκούσια ή ακούσια φερέφωνα τους.

Το «Η ισχύς εν τη ενώσει», ας γίνει σύνθημα για όλους τους Έλληνες μπροστά στην απειλή του νέου εκσυγχρονισμένου πορθητή και κάτω από το κοινό σύμβολο της Ελληνικής σημαίας, που μας ένωνε πάντα στους αγώνες κατά των εκάστοτε τυράννων, για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια.

Μόνο όπου πήγαινε μπροστά η Ελληνική σημαία, έγραφε σελίδες χρυσές η ιστορία και γονάτιζαν οι λαοί μπροστά στο Ελληνικό μεγαλείο.
Μας το θυμίζει το ’21, μας το θυμίζει το ’40, 

Μας το φωνάζει ακόμα η θηριώδης ψυχή του Καγιαλέ που έκανε κοντάρι το σώμα του για να κρατήσει ψηλά τη σημαία όταν οι ίδιοι που τώρα μας πολιορκούν πάλι, κανονιοβολούσαν το Ακρωτήρι Χανίων όπου βρισκόταν το στρατηγείο των Κρητών επαναστατών.

Και ανάγκασε μια ολόκληρη Ευρώπη να λυγίσει κάτω από τις αποδοκιμασίες των λογίων της εποχής.

Μην επανερχόμαστε λοιπόν στο θέμα της σημαίας και των Εθνικών συμβόλων, που σε κάθε περίπτωση δεν βοηθά ούτε συμφέρει τους οραματιστές της νέας τάξης και τα φερέφωνα τους, ούτε μπορούν να διαθέτουν ικανά επιχειρήματα για την απαξίωση τους.

Όταν αυτοί, τα δικά τους τα σύμβολα, τα έχουν πάντα ψηλά και πάνω απ’ όλα!

Επίλογος ;
                 «ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ !»

 Βυζαντινός Αντίλαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου