Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τορπίλες Αρχηγών στο “όλα πάνε καλά στην Άμυνα ” – Χρηστίδης ,Μαζαράκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

XRHSTIDHS_MAZARAKHS-630x442

Τηλεοπτική εμφάνιση των ναυάρχων Χρηστίδη και Μαζαράκη οι οποίοι παρέδωσαν πρόσφατα τα καθήκοντα Αρχηγού ΓΕΝ και Στόλου αντίστοιχα, “ανάβει φωτιές” στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι δύο ναύαρχοι θα εμφανιστούν με μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις στην εκπομπή “Νέοι Φάκελλοι” των Αλέξη Παπαχελά, Τάσου Τέλλογλου και Σοφίας Παπαϊωάννου και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει σημάνει συναγερμός! 

Η εκπομπή θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο με απολύτως ψύχραιμο τρόπο λένε μεγάλες αλήθειες οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε όσα η έρευνα της εκπομπής έχει συγκεντρώσει και επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι όσοι ασχολούνται με τον χώρο της Εθνικής Άμυνας  γνωρίζουν, αλλά οι πολιτικοί αρνούνται να αποδεχτούν : ότι η κρίση έχει προκαλέσει ζημιά τεραστίων διαστάσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας !

Αλήθεια που δημοσίως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων προσπαθούν να “εξωραϊσουν” . Και ίσως γι΄ αυτό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Τα πράγματα όμως είναι …τόσο άσχημα που και ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος που ήταν η εναλλακτική λύση για να μιλήσει στην εκπομπή ,επίσης δεν θα εμφανιστεί ! 

Ποιος θα εκπροσωπήσει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων; Οι πληροφορίες μας λένε ότι το “πικρό ποτήρι” θα το πιει ο Α/ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης .

Ως βατραχάνθρωπος είναι για τα δύσκολα .  Αλλά αυτά είναι πολύ δύσκολα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου