Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Γερμανοί προς Σαμαρά: Συνέχισε να εξαθλιώνεις τους Έλληνες.

undefined



Η εφημερίδα “Bild” ή άλλως η "Espresso της Γερμανίας", το κίτρινο έντυπο το οποίο έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία διασυρμού της Ελλάδας και έχει παράσχει την απόλυτη στήριξη στα οικονομικά και πολιτικά κέντρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, αλλά και που έσυραν την Ελλάδα στα Μνημόνια, επικροτεί σήμερα την καταστροφική και λαοκτόνα πολιτική που ακολουθεί ο γερμανόφιλος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η Bild χαρακτηρίζει «νικητή» τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και χρησιμοποιεί επιχειρήματα όπως ότι έχει αναβαuμιστεί η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Αντώνη Σαμαρά, ως ένα πρόσωπο που έχει, δήθεν, σώσει την Ελλάδα, κάνοντας χρήση του χαρακτηρισμού "διασώστης", τον οποίο πρώτη χρησιμοποίησε πριν από λίγες ημέρες τη αμερικανική εφημερίδα “Washington Post”.

Στην πραγματικότητα οι Γερμανοί επικροτούν τις προσπάθειες του ισχυρότερου συμμάχου της Άνγκελας Μέρκελ και του επικεφαλής της πιο υποτελούς στο Βερολίνο ευρωπαϊκής κυβέρνησης, του γερμανόφιλου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα γερμανικά συμφέροντα, όπως και τα συμφέροντα της γραφειοκρατικής ελίτ των Βρυξελλών, σε βάρος, βεβαίως, του ελληνικού λαού και των εθνικών συμφερόντων. 


Αυτή η πραγματικότητα, εξάλλου, συνιστά το αιτιολογικό πλαίσιο της άρνησης του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα να συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό, στον οποίο η Ουάσιγκτον όχι μόνο δεν έχει καμία εμπιστοσύνη, αλλά τον θεωρεί σχεδόν ανεπιθύμητο. 

Η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά από την πλέον ανθελληνική εφημερίδα σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά και από ένα έντυπο που απευθύνεται σε πρόσωπα κατώτερου μορφωτικού επιπέδου, το οποίο εντάσσεται στο συντηρητικό μπλοκ δυνάμεων στη Γερμανία, επιβεβαιώνει επίσης ποιας χώρας τα συμφέροντα εξυπηρετεί η λαομίσητη τρικομματική συγκυβέρνηση των Μερκελιστών.

Η βλαχομπαρόκ κίτρινη γερμανική εφημερίδα “Bild” γράφει επί λέξει για τον γερμανόφιλο Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας έγινε φορέας ελπίδας. 


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο Οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή “υπάρχει σαφής πρόοδος”. Η WashingtonPost τιμά τον Σαμαρά ως “διασώστη”. Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι!».

Τι μπορεί να καταλάβει κανείς, όταν μια εχθρική προς τον ελληνικό λαό γερμανική εφημερίδα, βαθύτατα συντηρητική, η οποία έχει εντάξει τον ιστορικό της ρόλο στο εθνικιστικό στρατόπεδο της Γερμανίας παροτρύνει τον πρωθυπουργό μιας χώρας, η οποία στενάζει από την επέλαση της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, να συνεχίσει την καταστροφική του πολιτική; 


Πως λέγονται οι πρωθυπουργοί, οι οποίοι συγκεντρώνουν τη μήνη του λαού τους, αλλά δέχονται τα εύσημα των ξένων κέντρων εξουσίας, τα οποία εξαθλιώνουν έναν λαό και απομυζούν τον πλούτο της χώρας του;

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου