Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ;

Μα τόση ξεφτίλα; Πού το πάτε ρε με αυτή την εθνοπροδοσία σας; 

Δεν βλέπετε ότι διαλύετε την Ελλάδα; 

Δεν βλέπετε ότι η κοινωνία εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα περισσότερο; 

Και συνεχίζετε νε ξεπουλάτε την Πατρίδα και ό,τι τιμαλφή της έχουν απομείνει;

Όταν ένα σπίτι, προκειμένου τα μέλη του να μπορέσουν να ξεχρεώσουν τους τοκογλύφους, αναγκάζεται να πουλήσει ό,τι έχει, από το έπιπλο, μέχρι και τα κρεβάτια και στο τέλος-τέλος και τα χρυσά δόντια του παππού ή της γιαγιάς, το αποτέλεσμα ποιο θα είναι; 


Πώς είναι δυνατόν αυτή η οικογένεια να επιβιώσει; Θα ξεπουλήσει και το σπίτι της και θα μείνει άστεγη, αν στο μεταξύ δεν έχει διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη ή κάποιο από τα μέλη της δεν έχει αυτοκτονήσει.
Αυτό ακριβώς, αλήτες της πολιτικής σαπίλας κάνετε στην Πατρίδα μας, την Ελλάδα. Την ξεδοντιάζετε και πουλάτε ό,τι της έχει απομείνει. ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, τηλεπικοινωνίες, τα πάντα. Τώρα ο αρχιδωσίλογος Σαμαράς βγήκε σεργιάνι στην Ευρώπη και λέει: «Ελάτε να πάρετε τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο από το Αιγαίο. 

Ανήκουν στην Ευρώπη». Ετοιμάζεται δε να ξεπουλήσει και το νερό! Η τρικομματική συμφορά, την ίδια ώρα συνεχίζει να εξαθλιώνει τον λαό, με άμεσο στόχο να αρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια (με πλειστηριασμούς και να τα δώσει μετά στους δανειστές).

Και όλοι αυτοί οι πολιτικοί ολετήρες ψευδολογούν χυδαία και ασυστόλως, μιλώντας για ανάπτυξη που έρχεται και ότι βγαίνουμε από το τούνελ, στο τέλος του χρόνου θα αρχίσει να μειώνεται η ανεργία κι ένα σωρό άλλες μακακίες! Προς επιβεβαίωση της νέας τους προπαγάνδας, δείχνουν προς τους τοκογλύφους, λέγοντας: «Ορίστε και οι εταίροι μας, μάς δίνουν συγχαρητήρια και λένε ότι έχουμε σημειώσει μεγάλα βήματα προόδου»! 


Πρόκειται για τη συμπαιγνία των εχθρών της χώρας με τους εδώ προδότες, που με ψεύδη και νέες απάτες, επιχειρούν να δημιουργήσουν θετικό κλίμα για να αρπάξουν μέχρι τις γερμανικές εκλογές , όσο το δυνατόν περισσότερα τιμαλφή από την Ελλάδα μας.

Από δίπλα δε, τους σεγοντάρουν δημοσκοπικές εταιρείες που βγάζουν ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Σαμαρά! 


Τον Σαμαρά που σύμφωνα με δήλωσή του αποφάσισε να κάτσει στα τέσσερα και να ξεπουλήσει τα πάντα, ακόμη και το νεράκι στους τοκογλύφους. 

Ο Έλληνας που μαζί με το φαί, σε λίγο θα ψάχνει να βρει νερό για να πιει, ψηφίζει τον Σαμαρά ως τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό!!!

Σχιζοφρένεια και προδοσία δίχως τέλος! Έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη προδοσία που σημειώθηκε ποτέ στην χώρα μας από της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. 


Πολύ μεγαλύτερη από την Μικρασιατική καταστροφή. Η οποία σημειωτέον, ήταν «προδοσία» εν ονόματι της Μεγάλης Ιδέας για τις αλύτρωτες Πατρίδες. 

Οι σημερινοί προδότες παραδίδουν τη χώρα μόνο και μόνο υπηρετώντας τους εχθρούς της χώρας. 

Δεν έχουν ίχνος ντροπής και τσίπας επάνω τους. Δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και τον Έλληνα που θυσιάζεται για την Πατρίδα του!

M.B.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου