Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Διέλυσε τη χώρα η ΝΔ: Περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ’ ότι στις ΗΠΑ!

Οι Κασσάνδρες του πολιτικού και δημοσιογραφικού συρφετού οι οποίες εξαπατούν το Λαό μας, βρέθηκαν για μια φορά ακόμη εκτεθειμένες από τα επίσημα στοιχεία οργανισμών, τα οποία δικαιώνουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. 

Μετά τη...δικαίωση της Χρυσής Αυγής για εκείνα τα οποία ισχυρίζεται σχετικά με την εγκληματική δράση των λαθροεισβολέων, από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά τη δικαίωση του Κινήματός μας για εκείνα τα οποία ισχυρίζεται σχετικά με την συμφόρηση των φυλακών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες, από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, έρχεται σήμερα το βρετανικό Institute of Economic Affairs να επιβεβαιώσει πως η ανεργία και η παραοικονομία στη χώρα μας, είναι σε μεγάλο βαθμό ....

......συνέπεια της λαθρομετανάστευσης.

Η Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του βρετανικού ινστιτούτου, κατατάσσεται πρώτη στην παραοικονομία, μεταξύ 21 χωρών-μελών του ΟΟΣΑ! 

Κατά τ' άλλα, το υπουργείο Οικονομικών και κατ' επέκταση η κυβέρνηση των συνεταίρων του μνημονίου, Σαμαρά-Βενιζέλου και Κουβέλη, μάχεται κατά της φοροδιαφυγής, αναζητώντας περισσότερα έσοδα από τους ήδη εξαθλιωμένους Έλληνες. 

Τα όσα δημοσιεύει η έρευνα των Βρετανών, αποδεικνύουν εκείνο το οποίο υποστηρίζει από μακρού χρόνου η Χρυσή Αυγή: το γεγονός δηλαδή πως στόχος της κυβέρνησης δεν είναι ούτε η παραοικονομία, ούτε η τιμωρία των οικονομικών απατεώνων, αλλά αντίθετα η οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού και η σκόπιμη πτώση του βιοτικού του επιπέδου.

Η Ελλάδα επιπλέον, κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανασφάλιστης εργασίας, με τους ανασφάλιστους εργαζομένους να ανέρχονται σε 37,3% επί του συνόλου. 

Οι λαθρομετανάστες δε, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια και εργάζονται κανονικά, ανέρχονται σε ποσοστό 4,45% επί του συνόλου, ποσοστό το οποίο υπερβαίνει ακόμη και εκείνο των πολυφυλετικών Ηνωμένων Πολιτειών, όπου το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται σε 3,15%!

Αυτά είναι τα «κατορθώματα» της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία με στόμφο διακήρυττε προ ενός έτους πως θα επανακαταλάβει τις πόλεις μας. Αντί της επανακατάληψης, εκείνο το οποίο πέτυχε, είναι να καταστήσει την Ελλάδα, πρώτη παγκοσμίως χώρα στην παραοικονομία! 

Ιδού τα ψεύδη του Καθεστώτος και των δημοσιογραφικών του πραιτόρων: οι λαθροεισβολείς ευημερούν, οι Έλληνες πένονται και σβήνουν αβοήθητοι! 

Κατά τρόπο απολύτως φυσιολογικό λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία καταρρέει και ο Ελληνικός Λαός στρέφεται μαζικά στη μοναδική πατριωτική φωνή της Αλήθειας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου