Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Περιμένοντας την βοϊδοεπανάσταση……

…..βάλε όποια άλλη λεζάντα θέλεις, αλλά μη περιμένεις από λεχρίτες να κάνουν πόλεμο για πάρτη σου!!! Σήκω με γκασμά, με σφυρί, με στυλιάρι, με ότι βρεις μπροστά σου και κάνε το χρέος προς την αξιοπρέπεια που σου απόμεινε… 

Μη παραμένεις ξεφτίλας ρίχνοντας τις ευθύνες σε όλους τους άλλους. 

Έτσι κι΄ αλλιώς, σε μια φυλακή περιμένεις να πεθάνεις ταπεινωμένος.-

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ BOTSOVALIA, για να καταλάβεις ότι περιμένοντας «δικαιοσύνη» και «δημοκρατικές διαδικασίες» κάθε μέρα θα χάνεις το τραίνο:
Spiros Liosis
Θα σας πω μια ιστορία: οι δικαστές είχαν κάνει αγωγές για να πάρουν κάποια αναδρομικά πριν 4-5 χρόνια. 
Τελικά έγινε ρύθμιση με το κράτος και τα αναδρομικά αυτά θα τα έπαιρναν σε 5 δόσεις. Χοντρικά ο πρόεδρος πρωτοδικών θα έπρεπε να πάρει περίπου 100.000 € συνολικά. 
Πήραν 3 δόσεις μετρητά και οι άλλες 2 υποτίθεται ότι έγιναν ομολόγα το Σεπτέμβριο του 2010, τα οποία θα πληρώνονταν το Νοέμβριο του 2012 αν θυμάμαι καλά …αυτά θα έπρεπε να έχουν όμως κουρευτεί μαζί με των υπολοίπων… το Γενάρη του 2013 οι δικαστές, μετά από μήνες αποχής από τα καθήκοντα τους, πληρώθηκαν την 4 δόση μετρητά… 
Πως έγινε αυτό οεοοο??? Τι έγιναν τα ομολόγα τους??? (εκτός αν δεν τους τα έκαναν τελικά. Κανείς δεν ξέρει…). 
Μήπως έγιναν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι???? Θα σας δώσουμε λεφτά, αλλά κόψτε τους υπόλοιπους???? Μπορεί ναι, μπορεί όχι…. 
Γι αυτούς πάντως βρεθήκαν λεφτά!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου