Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ένα ζεστό καλοκαίρι.

Την ώρα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποφασισμένοι συνεχίζουν να «εκτελούν» τις εντολές του Βερολίνου κ του ΔΝΤ για την δήθεν επιτυχημένη πορεία της χώρας, το Κόμμα ΔΡΑΧΜΗ Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων ένωσε τη φωνή του με τους πολίτες και με ανοιχτό διάλογο παρουσίασε τις θέσεις και «μοιράστηκε» τις ανησυχίες του και τις απόψεις του για την μόνη πραγματική ελπιδοφόρα πορεία της πατρίδας μας, την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.

Την περίοδο που η ζέστη ανεβαίνει, η θερμοκρασία της συγκυβέρνησης  θεωρώ ότι παραμένει σταθερή-παρά τις εκατέρωθεν υποτιθέμενες κορώνες των στελεχών της- και ανεβαίνει μόνο για το κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων και την απόλυση και άλλων υπαλλήλων.
Η παρούσα πολιτική κατάσταση θα διαρκέσει όσο χρειάζεται :

  •  Για να μειώσει περισσότερο τους μισθούς και τις συντάξεις,
  •  Για να φορολογήσει και άλλο τις περιουσίες των εργαζόμενων Ελλήνων με σκοπό να αλλάξει τον ιδιοκτησιακό χάρτη της χώρας μας,
  •   Για να «εκτοπίσει» την νέα γενιά από την πατρίδα μας
  •    Για να εξαθλιώσει περισσότερο την τρίτη ηλικία
Το φετινό καλοκαίρι είναι θερμό όχι μόνο γιατί θα ναι πιο ζεστό από τα προηγούμενα αλλά γιατί το νέο δυσβάστακτο πακέτο μέτρων μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή. 
Ας μην ξεχνάμε και το «παραθυράκι»  που άνοιξε για κούρεμα των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ.
Πιστεύω λοιπόν ότι η ανάπτυξη της χώρας μας, η μείωση της ανεργίας, η επιστροφή της «καταπατημένης» εθνικής μας αξιοπρέπειας θα ανακτηθούν μόνο από την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. 
Θεωρώ ότι είμαι Ευρωπαία και θα παραμείνω και χωρίς ευρώ, μα πάνω από όλα είμαι Ελληνίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου