Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Γιατί???… Γόνος ισχυρής φάρας Νιγηριανών και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας ο πτωχός «λαθρομετανάστης» Giannis Adetokunbo…

Giannis Adetokunbo  === Δεν πάμε καλά… Γιατί βιαζόμαστε και πέφτουμε με φόρα σε τσιμεντένιο τοίχο, δεν ξέρω. 
Το βέβαιο είναι ότι με ευκολία βάζουμε βούτυρο στο ψωμί της σιωνιστικής προπαγάνδας δικαιολόγησης της αθρόας εισαγωγής σκλάβων για συμπίεση και εκμηδενισμό των μεροκάματων του τρόμου.

=== Βλέποντας την συγκινητική «είδηση» στον αγαπημένο μας Χάρρυ Κλυνν, το πρώτο πράγμα που έκανα αβλεπί, ήταν να κοτσάρω το παρακάτω σχόλιο:
  === «ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
=== ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ή ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
=== ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ.
=== ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ή ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ «ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
=== ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΑΚΡΑΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
=== ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΙ΄ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ «ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ» Adetokunboυς, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

=== ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
=== ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «Γιάννη» ADETOKUNBO, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Ο κ. ADETOKUNBO.–»
  — Στη συνέχεια, δεν χρειάστηκα περισσότερα από 5 λεπτά της ώρας για να μάθω ποιος είναι ο «κακομοίρης» λαθρομετανάστης Giannis Adetokunbo, που δήθεν ήρθε λαθραία και πάσχιζε να ζήσει με ψίχουλα την οικογένειά του!!! 
Μόνο φωτογραφίες να καθαρίζει παμπρίζ και να λασπώνεται στα φανάρια δεν δημοσιεύθηκαν για να φανεί το πόσο δύσκολα βγάζει μεροκάματο!!!!
  === Θέλετε την αλήθεια???????? Διαβάστε:
=== Ο Giannis Adetokunbo γεννήθηκε 16 του Δεκ. 1994 στην Αθήνα, από Νιγηριανούς μετανάστες αλλά ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ γονείς!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ. Η οικογένεια του Giannis Adetokunbo είναι μέλος μιας πανίσχυρης Νιγηριανής φάρας, από την οποία έχουν ξεπηδήσει Δικαστικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, μεγαλέμποροι, αξιωματικοί και παρεμφερή ….ασήμαντα επαγγέλματα!!!! 

Ας μας πουν λοιπόν οι πάσης φύσεως συμπονετικοί και βιαστικοί σε συμπεράσματα, για τις εν Αθήναις ασχολίες των Adetokunbo και το που διαμένουν (!!!!!!!!!!!!) ώστε να μπορούν ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΩΡΑ, 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, όπως ο ίδιος ο Giannis Adetokunbo δηλώνει ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!! Σας διαβεβαιώνω, ότι η 7μελής ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗοικογένεια Adetokunbo  δεν μένει σε υγρό και σκοτεινό υπόγειο του ενός δωματίου, ούτε στα Πετράλωνα, ούτε στη Δραπετσώνα!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ?????

Λοιπόν, ο Giannis Adetokunbo, παρά το νεαρώτατο της ηλικίας του, ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ του Φιλαθλητικού και εδώ και 2 μήνες υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ισπανική ΣΑΡΑΓΟΣΑ, ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ, 350.000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΒΑ ή ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΓΟΣΑ!!!!! Όμπρεεεεεεεε!!!!! 
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, την προσεχή σεζόν, θα αγωνιστεί στη Σαραγόσα για να αποκτήσει εμπειρία, πριν απορροφηθεί από το ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου