Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - O Σνόουντεν φέρνει πιο κοντά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και τη δημιουργία φιλοαμερικανικού κόμματος!

"Μην δεις την Χ.Α. να πριμοδοτείται από τους Αμερικανούς", όπως λέει κι ένας καλός φίλος...

Πόπη Σουφλή

Από τον Κάρλος

Ο Εντουαρντ Σνόουντεν δίνει την χαριστική βολή στις σχέσεις ΔΝΤ με την Γερμανία γεγονός που έχει σχεδόν σοκαριστικές επιπτώσεις στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Διαβάστε γιατί.

Οι Ευρωπαίοι μπορεί να απαίτησαν εξηγήσεις για το αμερικανικό πρόγραμμα κατασκοπείας που φέρεται ότι είχε στόχο τους θεσμούς της ΕΕ και εκατομμύρια ευρωπαίων πολιτών, αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα ακόμη επεισόδιο στον ακήρυκτο πόλεμο .....

...δολαρίου εναντίον ευρώ.

 Αλλωστε για ποιο άλλο λόγο θα παρακολουθούσαν οι ΗΠΑ την Γερμανία; Μήπως επειδή υποψιάζονται ότι οι Γερμανοί χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους;

Υπερβολές. Οτι ζούμε δεν είναι παρά ο πόλεμος του δολαρίου εναντίον του ευρώ. Πάντως άμεση συνέπεια των αποκαλύψεων σε ότι αφορά την Ελλάδα είναι να απαιτήσει ο Σόιμπλε- αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές και σε περίπτωση που καταφέρει η Μέρκελ να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση-να φύγει το ΔΝΤ από το σχήμα των δανειστών μας-της Τρόικας.

Αυτό θα γίνει αλλά από εκείνη τη στιγμή οι Αμερικανοί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα ακόμη πιο αποφασισμένοι να βγει η χώρα από το ευρώ ώστε να το συντρίψουν.

Γι αυτό το λόγο έχουν άμεση ανάγκη ενός φιλοαμερικανικού κόμματος το οποίο θα μπορούσε να κυβερνήσει (κάτι που ως τώρα δεν βλέπουν στο ΣΥΡΙΖΑ) και προς αυτή την κατεύθυνση οι διεργασίες θα επιταχυνθούν.

Οι Αμερικανοί θεωρούν πως η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των Σαμαρά-Στουρνάρα είναι φιλογερμανικό κόμμα και αναζητούν επειγόντως το αντίβαρο.

Για την ακρίβεια αναζητούν ηγέτη τον οποίο να αισθάνονται δικό τους-φίλο και σύμμαχο-και μ αυτές τις προδιαγραφές δεν βλέπουν-για την ώρα- άλλο πιο κατάλληλο από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ερχονται ακόμη πιο βρώμικα πολιτικά παιγνίδια….


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου