Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ.Οι Ελοχίμ, οι Νεφελίμ και το διαστημόπλοιο του Σώρρα.



Μπορεί η Αγκελα να έρχεται, όμως, κανονικά η κυβέρνηση έπρεπε σήμερα να υποδέχεται τον… Αρτέμιο Σώρρα. Το μεγάλο φιλέλληνα ομογενή ο οποίος διαθέτει τεράστια περιουσία που η Μέρκελ ωχριά μπροστά του. Και τα χρήματα αυτά μπορεί να τα διαθέσει για να σωθεί η Ελλάδα.
Πόσα χρωστάμε; 350 δις ευρώ; Ούτε το 1/10 της περιουσίας του Σώρρα και η Ελλάδα θα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δε θα χρωστά ούτε φράγκο. Για να δούμε μετά αν θα μα κουνηθούν οι Γερμανοί.
Σύμφωνα με συνέντευξη που είχε δώσει ένας από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας με τους ομογενείς και τα αμερικανικά ομόλογα, ο Μανώλης Λαμπράκης, αποκαλύπτει που βρήκε ο Σώρρας τα λεφτά. Και μάλιστα λέει ότι δεν έχει μόνο 600 δις αλλά 3 τρις δολάρια σε αμερικανικά χρεόγραφα.
Πριν από 15 ημέρες ο Λαμπράκης μας αποκάλυψε και την πηγή των χρημάτων του Σώρρα έτσι για να μην έχουμε απορίες που τα βρήκε. 
Σύμφωνα λοιπόν με την αποκάλυψη, ο Σώρρας πούλησε στους Αμερικανούς μια μυστική τεχνολογία που καταργεί τα καύσιμα και το deal κόστισε στις ΗΠΑ 3 τρις δολάρια σε ομόλογα. 
Όπως λέει, μάλιστα, αυτή η απόκρυφη τεχνολογία που οι Έλληνες την είχαν την εποχή του Απόλλωνα, φέρνει την επανάσταση στον κόσμο, αλλά μένει κρυφή γιατί τα συμφέροντα όσων πουλάνε πετρέλαιο δεν αφήνουν να διαρρεύσει.
Με τη συγκεκριμένη υψηλή τεχνολογία, μάλιστα, οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.
Όπως αναφέρει ο Λαμπράκης: «12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; 
Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο, να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη, το Μιχάλη. Γιατί θα μπορούσε για χρόνια να κινεί το αυτοκίνητό του με 50 δραχμές», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει: 
«Τα λεφτά του Σώρρα είναι καθαρά, μη φορολογήσιμα και στη συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνηση του κ. Σώρρα είναι τα λεφτά να είναι αφορολόγητα και να δοθούν στις 9 Αυγούστου 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009 αλλά ο πρόεδρος Ομπάμα ανανέωσε το χρόνο γιατί δε μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει».
Αποκαλύπτεται λοιπόν γιατί κάποιοι πολέμησαν με λύσσα την κίνηση της περιβόητης END να λύσει το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας. Κάποιοι δεν ήθελαν να αποκαλύψουν το μεγάλο μυστικό που κρύβει αυτό το τεράστιο μυαλό που λέγεται Αρτέμιος Σώρρας.
Άλλωστε, δε μας είπαν επίσης, ότι το διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα επί 17μήνες έκανε επαφές στο διάστημα με τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ οι οποίοι είπαν (στο διαστημόπλοιο) ότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν αφήνουν τους Έλληνες να σωθούν γιατί έχουν κι άλλες τεχνολογίες.
Για παράδειγμα, οι Ελοχίμ αποκάλυψαν ότι πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα ήταν αυτοί που έφεραν το νερό του Καματερού που γιάτρευε τον καρκίνο ενώ λίγο μετά είχαν φέρει και τη «φραπελιά», όμως, τα ιατρικά συμφέροντα δεν τους άφησαν να σώσουν τον κόσμο.
Όσοι θέλουν να δουν το βίντεο, πρέπει να προσέξουν. Πρόκειται να συγκλονιστούν και να προβληματιστούν ταυτόχρονα γιατί κάποιοι δεν αφήνουν την Ελλάδα να σωθεί.
Και φανταστείτε. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους «σωτήρες» υπήρχε μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και ο τέταρτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ο καθηγητής Καρυώτης, στενός φίλος του Β. Βενιζέλου.
Γι’ αυτό άνετα μπορούμε να ζητήσουμε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές να βάλει στην πρώτη θέση και την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω. 
Είναι λίγο γηραιά και με μερικά εγκεφαλικά αλλά δεν πειράζει. Μήπως ελέγχει τους υποψήφιούς του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου