Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ποιο διεστραμμένους πολιτικούς δεν έχει ξαναβγάλει ο Τόπος....

Στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου περιελήφθη δυνατότητας των σχολικών φυλάκων να συνιστούν "κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις προς παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη φύλαξη σχολικών κτιρίων στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, με τους οικείους Δήμους,  σύμφωνα με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο"!

Δηλαδή, θεωρούν ότι οι σχολικοί φύλακες είναι σε θέση να συστήσουν εταιρείες security (!) και να αναλαμβάνουν εργολαβικά ….δωρεαν…την φύλαξη των σχολείων! 

Ποιος αρχιμαλακας είχε αυτή την λαμπρή ιδέα να του στείλουμε έναν ….
...αράπη.

Χωρίς επίσης να λαμβάνει καν υπ'όψιν ότι του χρόνου τέτοια εποχή δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα θα ελέγχονται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος θα οργανώσει "και με το νόμο", πλέον, υπηρεσίες security! 

Άλλωστε ο βουλευτής και υπεύθυνος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Η. Κασιδιάρης ήταν σαφής:  "Σε λίγους μήνες θα διοικούμε τους μεγάλους δήμους της χώρας… Φανταστείτε να είχαμε χρυσαυγίτη δήμαρχο σήμερα στην Αθήνα. Με 1.000 άτομα θα καθαρίζαμε ολόκληρη την πόλη". 

Μέσα σε όλα υπήρξε και άλλη μία… "λαμπρή" ιδέα των κυβερνώντων: Δεν θα απολυθούν από τους Δήμους οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί που κατέχουν ... μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο!

Αυτό κι αν λέγεται εργασιακός ρατσισμός: Πρέπει να έχει διδακτορικό τίτλο ο δημοτικός αστυνομικός για να κόβει κλήσεις σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή να κυνηγάει τους έγχρωμους λαθρέμπορους με τα προϊόντα μαϊμούδες. Ειδάλλως πεθαίνει από την πείνα...

Και το αποκορύφωμα της ..δεν βρίσκουμε ρε πούστη λέξη κατάλληλη είναι ότι στο περίφημο πολυνομοσχέδιο κατατέθηκε ειδική ρύθμιση , η οποία προστατεύει του δημοτικούς αστυνόμους με ...67% αναπηρία! 

Δηλαδή είχαν προσληφθεί "Αστυνόμοι" οι οποίοι έχουν κάποια αναπηρία και δεν είναι πλήρως υγιής; Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί αυτή η χώρα έφτασε ως εδώ. 

Δεν υπάρχει πλέον καμία σωτηρία σε αυτή την χώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου