Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Μας τσακίζουν κάθε μέρα. Σιγά σιγά.Είναι ενωμένοι αυτοί εναντίον μας, όλο το σύστημα και τα καθεστωτικά κόμματα. Γι’ αυτό δεν μας υπερασπίζεται κανείς. Γι’ αυτό ούτε μια πρόταση μομφής,ούτε μια παραίτηση...!!

Η κυβέρνηση έχει πάρει πια την κατρακύλα του απολυταρχισμού.

Στέλνει τις αστυνομικές της δυνάμεις στην Κερατέα επικαλούμενη την αποκατάσταση της τάξης, να κοπανάνε όποιον βρεθεί μπροστά τους.

Συλλαμβάνει και δικάζει αγρότες που τόλμησαν να κάνουν συγκέντρωση λες και έχουν χάσει οι έλληνες πολίτες το δικαίωμα να κάνουν συναθροίσεις.

Επιτίθεται απροκάλυπτα στο κίνημα “Δεν πληρώνω” νομοθετώντας πρόστιμα και ποινές στον ΚΟΚ, αποκαλύπτοντας έτσι ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, των οποίων και μόνο τα συμφέροντα υπηρετεί.

Προετοιμάζει στρατιωτικές μονάδες στην αστυνομική καταστολή , εκπαιδεύοντας τους νέους που υπηρετούν την θητεία τους στην πατρίδα πως να αντιμετωπίζουν και να καταστέλλουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις, αρνούμενη μάλιστα στην βουλή ότι έχει γνώση για τέτοιου τύπου εκπαίδευση.

Και χίλια δυο άλλα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και τα άλλα κόμματα, ούτε για την τιμή των όπλων, δεν διανοείται να φέρει μια πρόταση μομφής στην βουλή, ή να διοργανώσουν όλοι μαζί μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αντιδημοκρατική κατρακύλα και τα άδικα οικονομικά μέτρα εναντίον του λαού.

Είμαστε μόνοι μας. Και ότι είναι να γίνει θα το κάνουμε μόνοι μας εμείς και όχι τα κόμματά μας. Που συμμετείχαν σε αυτό το 30-ετές πάρτυ που μας έφερε ως εδώ, στο χείλος του γκρεμού. 


Εκτος κι αν πιστεύει κάποιος πως το διεφθαρμένο αυτό πολιτικό σύστημα έχει σκοπό να κάνει κάθαρση στον εαυτό του και να αυτοτιμωρηθεί.

Το πιο σίγουρο είναι πως το κομματικό καθεστώς αυτό θα ......επιχειρήσει και πάλι να μαγειρέψει το Σύνταγμα, ερήμην μας και χωρίς κ

αν να ρωτήσει την γνώμη μας. 

Ωστε να την βγάλει καθαρή και όλοι οι επιφανείς ροκ σταρ των επαγγελματιών της πολιτικής να μείνουν αλώβητοι και στις θέσεις τους. 

Ωστε να συνεχίσουν να χαρίζουν συμβάσεις στα αφεντικά τους. 

Οπως κάνουν χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά.

Εχουμε αρχίσει και αντιδρούμε σαν λαός σε όλη αυτή τη σήψη και τον βόθρο. Κινήματα ξεφυτρώνουν παντού. Μένει η τελική μας έφοδος. Αλλά πρέπει να είμαστε και έτοιμοι και να γνωρίζουμε τι πρέπει να ζητήσουμε να αλλάξει. Να γνωρίζουμε τι είναι δημοκρατία, τα βασικά της, αυτά που μας μάθαν οι δασκάλοι μας στο δημοτικό.

Και να μην περιμένουμε τα κόμματα να μας καλέσουν σε συγκέντρωση. Δεν θα το κάνουν. Εμείς θα επιχειρήσουμε την τελική έφοδο όταν έρθει η ώρα. Και όπως μας έδειξαν οι Αιγύπτιοι ο καλύτερος τρόπος είναι να μαζευτούμε στις πλατείες, σε μια πλατεία, και να μείνουμε εκεί φωνάζοντας μέχρι να μας βγει το λαρύγγι, πως θέλουμε να γίνει παλινόρθωση της δημοκρατίας. Οργανωμένοι με την τροφοδοσία μας, με τα φορητά μας φαρμακεία, με τα laptop μας. Ολοι μαζί ενωμένοι.

Αλλιώς θα μας τσακίσουν. Μας τσακίζουν κάθε μέρα. Σιγά σιγά. Είναι ενωμένοι αυτοί εναντίον μας, όλο το σύστημα και τα καθεστωτικά κόμματα. Γι’ αυτό δεν μας υπερασπίζεται κανείς. Γι’ αυτό ούτε μια πρόταση μομφής.

Κι αν μας τσακίσουν, το μόνο που θα μας έχει μείνει θα είναι να γυρίσουμε στα πατρικά μας, στα χωριά μας, όσοι είμαστε τυχεροί και διαθέτουμε τέτοια ευλογία, κι εκεί να περιμένουμε το οριστικό μας τέλος. Φυτοζωόντας.

Θραξ ο Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου