Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Έξαλλος ο Τράγκας τους τα έχωσε ξανά: «Αυταρχισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα... Χουντάρα»! (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τράγκας 
Στην εκπομπή "κατάσταση πολιορκίας" για μία ακόμα φορά ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε σε πολλά θέματα μεταξύ των οποίων το επίμαχο θέμα με τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ.

Πάρα πολλές φορές έχει απευθύνει ερώτημα στον κ. Δένδια για το ποιος ιδιώτης έχει τα 2 βαλιτσάκια τα οποία σε ακτίνα 300 μέτρα ακούν και διαβάζουν τα πάντα και γιατί.

Στη συνέχεια έδειξε το βίντεο από τη Βουλή την ημέρα όπου ψηφίζουν το σχέδιο νόμου για τον κώδικα την Δικηγόρων στο οποίο φαίνεται ο Πρόεδρος να λέει ότι περνούν όλα τα άρθρα λόγω πλειοψηφίας ενώ στη Βουλή είναι μόνο 3 άτομα. 


Το ένα από τα 3 άτομα είναι η κ.Κωνσταντοπούλου η οποία δικαίως φωνάζει στον Πρόεδρο ότι είναι παράνομο αυτό που κάνει, αλλά κανένας δεν δίνει σημασία. 

Η συνεδρίαση έκλεισε με θετική πλειοψηφία υπέρ του σχεδίου νόμου. 

Αυτή είναι η δική σας εκπροσώπηση στη Βουλή είπε απευθυνόμενος προς τους τηλεθεατές.

Παρουσίασε το βίντεο με την άδεια Βουλή!



Το άλλο σημαντικό ήταν τα καυστικά σχόλια του κ. Τράγκα για την "ανάσα" που λέει η ΝΔ ότι θα πάρουμε το 2014, ενώ από το 2022 και μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Ρώτησε λοιπόν τον κ. Μαριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κάνει μία πρόβλεψη για την άνοδο μετά το 2014 που μας λέει η Κυβέρνηση.

Ο κ. Μαριάς είπε ότι σε αυτά υπάρχουν 2 παραμύθια:

1ο παραμύθι είναι ότι εφόσον το δάνειο συνεχίζεται το μνημόνιο η Τροικα και όλα τα παρελκόμενα συνεχίζουν μαζί.

2ο παραμύθι είναι το πρωτογενές πλεόνασμα και η άνοδος που μιλάει ο Σαμαρά σε νούμερα έχουν ως εξής: Το πλεόνασμα φέτος σημαίνει ότι οι συνταξιούχοι θα πάρουν αύξηση 13,30 ευρώ και την επόμενη χρονιά οι συνταξιούχοι θα πάρουν αύξηση 3,50 ευρώ. Ολα αυτά φυσικά ενώ η σύνταξή τους έχει μειωθεί κατά 50%.

Ο επίλογος του αναφέρεται στην επιβολή των ξένων δυνάμεων για πόλεμο σε όποιον είναι αντιμνημονιακός και σε όποιον τους χαλάει τη συνταγή και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον αυτού του τόπου. 


Η Κυβέρνηση των 3 μόνο επιπλέον Βουλευτών θα πρέπει να αναθεωρήσει δήλωσε.

Η καλύτερη ατάκα του βέβαια ήταν αυτή που κρατήσαμε για το τέλος:

Όλο αυτό είναι αυταρχισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα....χουντάρα έχουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου