Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα Ελληνόπαιδα ..…Ακούει κανείς Εισαγγελέας;;;;


Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα..με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…;


Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ελληνικής» παιδείας προτρέπει τα....9χρονα ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…!

Υπό μορφή σχολικής δραστηριότητας λοιπόν εισάγουν τα παιδιά μας σε ένα ανθελληνικό παιχνίδι…! 

Το παιχνίδι της ισλαμοποίησης του έθνους μας και του γενικότερου αφελληνισμού των παιδιών μας. 

Και χτυπούν σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία των 8-9 ετών, καθώς γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος να απεθνικοποιήσεις ένα έθνος είναι να χτυπήσεις τις εξαιρετικά μικρές ηλικίες. 

Αν μπορούσαν οι προδότες του έθνους θα στοχοποιούσαν ακόμα και τα βρέφη….!

Το μόνο παρήγορο όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης, είναι πως υπάρχουν και δάσκαλοι που δεν ζητούν την πραγματοποίηση της συγγεκριμένης δραστηριότητας, αλλά είναι εξαιρετικά λίγοι! 

Οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι γονείς!

Ξυπνήστε Έλληνες! 

Αν ζούσαν ένδοξοι Έλληνες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως θα αντιδρούσαν αντικρίζοντας αυτά; 

Ξυπνήστε επιτέλους!


11 σχόλια:

  1. συμφωνώ στο να στείλω τον γιο μου σε ένα τζαμι...για να αφοδεύσει μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπουδαία αγωγή για το παιδί σου, εύγε!
      Να υποθέσω ότι θα αντιδράσεις επιθετικά αν συμβεί κάτι ανάλογο στην εκκλησία σου, ε?
      Κι ύστερα αναρωτιώμαστε γιατί η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου...

      Διαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΛΑ......ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΟΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ........ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΤΣ ΛΑΟΥΣ.Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αφοδεύσει ο γιός σου σε τζαμί, ο γιός του μουσουλμάνου θα σου ανατινάξει την εκκλησία σου, ο γίος σου θα πάει έξω απο το τζαμί με G3 και θα καθαρίσει μερικές δεκάδες και μετά ο γιός του μουσουλμάνου θα πάρει καλάσνικοφ κλπ κλπ κλπ.
    Τι διαφορά έχουν οι σταυροφορίες με την τζιχάντ ;
    IQ ραδικιού όσοι νομίζουν ότι η θρησκία τους είναι η πραγματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι θρησκείες του κόσμου είναι απόλύτως σεβαστές. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επισκεφθεί το παιδί μου ένα τζαμί. Σταματείστε επιτέλους να σκέφτεστε μέσα στα στενά πλαίσια ενός κουτιού, να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι ένας καθρέπτης: Θα εισπράξεις πάντα αυτό που δίνεις, όπως ακριβώς μπροστά στον καθρέπτη, χαμογέλασε και θα σου χαμογελάσει το είδωλό σου...Στο κάτω κάτω τα παιδιά πρέπει να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα, δεν μπορεί κοντόφθαλμα να πιστεύουν ό,τι τους περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ME SYNXWPEIS ALA 8A PREPEI NA STO PW EISE ENAS BLAKAS KAI MISWS AN LES AYTA OTI DEN EIXES PROBLHMA NA TO EPISKEF8EI TO TZAMI TO PAIDI SOU:POSH ISLAMISTES EXOUN EPISKEF8EI XPISTIANIKES EKKLEISIES; NA SOU PW EGW OUTE MIA OUTE PROKETE NA PANE :LYPAMAI OTAN SOU TO PAROUN 8A EINAI APGA :::::::ALLAX ALLAX KALA XPISTOUGENNA ROMIE :::

      Διαγραφή
  5. Κάποιες φορές η επίσκεψη σε ένα χώρο λατρείας μιας άλλης θρησκείας μπορεί να σου δώσει πολλά ερεθίσματα και τροφή για σκέψη για τον ορθό ή μη τρόπο που λατρεύεις το δικό σου Θεό ή το Θείο. Παράδειγμα στα τζαμιά υπάρχει η απόλυτη λιτότητα, απαγορεύεται η απεικόνιση του Θεού και γενικότερα των Αγγέλων γιατί θεωρείται βλασφημία. Αντίθετα στους καθολικούς ναούς υπάρχει η υπερβολή και ο πλούτος. Παρ' αυτά και στους δυο οι πιστοί προσέρχονται στους ιερούς χώρους με ευλάβεια κάτι που στους ορθόδοξους ναούς λείπει. Εμείς πάμε για να δείξουμε τα καλά μας ρούχα και νομίζουμε πως έτσι καλύπτουμε την κακή μας ψυχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επισκεψη σε χωρο λατρειας αλλης θρησκειας οπως λετε εσεις οι "προοδευτικοι" σημαινει πολλα πραγματα.Εν πρωτοις οπως ειπε καποιος δε "νομιζουμε" πως η πιστη μας ειναι η μοναδικη και η αληθινη αλλα το πιστευουμε. Υπαρχει διαφορα μεταξυ του νομιζω και του πιστευω. Εν δευτεροις αν πας σε ενα τζαμι και υποχρεωθεις να βγαλεις τα παπουτσια σου τι σημαινει αυτο αραγε? Αποδοχη οτι ο τοπος ειναι ιερος οχι για μενα αλλα για τον ισλαμιστη και αποδοχη για τη θεοπνευστια ου μωαμεθ.Δε μπορειτε να βρειτε καν οτι ολο αυτο ειναι κατευθυνομενο υλοποιωντας το δογμα Κισσιγκερ περι ριζας παραδοσης θρησκειας κλπ αλλα νομιζετε πως με τετοιες "προοδευτικες" σκεψεις "φτιαχνετε τη κοινωνια" ...ναι τη κοινωνια που χαλασαν οι Κολοκοτρωνηδες οι μακρυγιαννηδες οι Καραισκακηδες κλπ... Κουνια που μας κουναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμενα ΑΛΛΟ ειναι που μου τη δινει εδω μεσα:Το γεγονος οτι ακομα υπαρχουν τζαμια εντος των συνορων μας.Τη στιγμη που αναριθμητες γενιες προγονων εχυσαν το αιμα τους προκυμενου αυτο το ΧΤΙΚΙΟ να ξεκουμπιστει απο τα χωματα μας,εμεις ακομα ανεχομαστε την υπαρξη ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ τη Στιγμη που κατ εφαρμογη ακομα και της Συνθηκης της Λοζανης,δεν ΘΑΠΡΕΠΕ να επιτρεπεται παρα ΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ αναλογος των χριστιανων της Πολης:Δηλαδη μερικες χιλιαδες ψυχες.Οσο για τζαμια;; ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΛΗ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙΧ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ.
    ΑΕΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ,ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ . ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή